додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 4 по 10 березня )

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 4 по 10 березня )

1739

Овен 21 березня-20 квітня

Ви зайняті пошуком необхідної інформації. При цьому будете багато спілкуватися і пересуватися. Проблемою може стати ваша надмірна багатослівність. Краща профілактика – свідоме мовчання. Якщо ви займаєтесь розв’язаннями питань, пов’язаних з купівлею або спродажем нерухомості, то на цьому тижні ви можете укласти вигідну угоду.

Телець 21 квітня-21 травня

На цьому тижні активізується ваша внутрішня робота. Ви будете обмірковувати свої подальші плани і перспективи. Зможете усвідомите те, що для вас дуже важливо і життєво необхідно. Головне – не впадати у крайнощі і не поспішати з висновками. Використайте цей тиждень для цікавих зустрічей і отримання важливої інформації. Ви можете приділити більше уваги важливим знайомствам, розширити коло спілкування.

Близнята 22 травня-21 червня

Вам необхідно переглянути свої відносини з друзями, однодумцями або громадською організацією. Зверніть увагу на те, які цінності об’єднують вас. Чи не застаріли вони. Напевне настав час щось змінити в них. Ваша прихована діяльність принесе ва істотний прибуток. Ймовірно, що такий прибуток стане постійним.

Рак 22 червня-22 липня

З’ясовування відносин з начальством буде тривалим через брак інформації або через різне ставлення до неї. Між вами, ймовірно, виникне взаємне непорозуміння. Ви повинні знайти компроміс і переключитися на пошук і аналіз потрібної інформації. Використайте цей тиждень, щоб надати допомогу тим, хто її потребує, особливо жінкам. Це підвищить ваш авторитет і розширить можливості.

Лев 23 липня-23 серпня

У центрі вашої уваги можуть опинитися питання, пов’язані з вищою освітою, юрисдикцією, видавничою справою або спільним з іноземцями бізнесом. Вам треба зайнятися пошуком необхідної інформації і ретельним її аналізом. Але не поспішайте робити висновки, навіть якщо у вас склалося враження, що ви маєте усі дані – це не так. Завдяки вашому таємному заступнику вас високо оцінить начальство.

Діва 24 серпня-23 вересня

Ви будете зайняті обговоренням питань, пов’язаних з чужими або спільними грошима, розв’язань питань податків або кредитів. Вам важко буде відстояти свою точку зору, тому що авторитет начальства або іншої відповідальної особи сильніше вплине на думку оточуючих. На цьому тижні сприятливим буде спілкування з друзями. Можливі спільні розваги і подорожі.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Вам треба зосередитись на обговоренні спільних планів з партнерами або чоловіком. Але добитися позитивних результатів буде важко, і вам, ймовірно, треба буде поступитися перед авторитетом партнера. У подружніх стосунках ви також наддасте перевагу думці вашої половинки. І це правильно, вони володітимуть ситуацією краще за вас. Для вас це сприятливий час, щоб зайнятися отриманням кредиту або позики.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

У вас виникне необхідність визначитися зі своїми службовими або домашніми обов’язками. Слід обрати тактику людини, яку хтось веде, тому що ви не здатні оцінити поточну ситуацію об’єктивно. І цей хтось має бути обізнаним за вас. Тоді ви доб’єтесь реального результату. Використайте цей тиждень для поліпшення відносин з партнерами

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Ви займетесь або вихованням дітей, або обговоренням творчих планів, або з’ясовуванням стосунків з коханими. Майте на увазі, що ваші опоненти будуть більш обізнаними. Прислухайтесь, що вони кажуть, це вам допоможе прояснити ситуацію, яка склалася. На цьому тижні гарні результати можуть принести заходи щодо зміцнення здоров’я. Змініть свій режим дня і урізноманітніть свій раціон

Козеріг 22 грудня-20 січня

Ви будете задіяні в обговоренні домашніх проблем і плануванні рішень. Ви самі не зможете визначити, що за чим виконувати, для вас краще, якщо хтось краще орієнтується у поточній ситуації, запропонує свій план дій.. ви самі будете романтично налаштовані, використайте цей тиждень, аби поліпшити свої стосунки з близькими людьми. Якщо ви не сидітимете вдома весь вільний час, то на вас чекає романтичне знайомство.

Водолій 21 січень-18 лютого

Вам дошкулятиме надмірна інформація. Вам важко буде об’єктивно її проаналізувати. Краще довіритеся людині з вашого оточення, яка має авторитет і розбирається у поточних проблемах. На цьому тижні ви зможете вирішити питання домашнього інтер’єру, щось вигідно придбати до дому.

Риби 19 лютого-20 березня

Ви будете зайняті обговоренням своїх фінансових справ. Як би ви не хотіли, ви не зможете побачити ситуацію такою, якою вона є насправді. Вам треба буде довіритися тому, хто володіє повною інформацією з цього приводу. На цьому тижні приділіть більше часу розважальним світським заходам. Можливо, на вас чекає романтична зустріч або знайомство.