додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 4 до 10 лютого)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 4 до 10 лютого)

1454

Овен.
Переходьте до рішучих дій, здійснюйте свої плани і реалізовуйте мрії. Зараз для цього найбільш сприятливі умови. Ідеальний час для початку ремонту в будинку. Кохання зігріє ваше серце, але може поставити перед вибором. Зустрічі і знайомства цього тижня дозволені.

Телець.
Найкращих успіхів досягнете в переговорних процесах і контактах. Тільки будь-яку справу, або розмову прагніть доводити до кінця. Добре оформляти різні угоди, контракти, відкривати рахунки. Особливу увагу приділіть вирішенню фінансових питань. Події в особистому житті будуть розвиватися швидко.

Близнята.
На цьому тижні продемонструєте глибоке захоплення своїми справами. Хоча справи будуть вирішуватись якось мляво, відчуватимете близькість їх вирішення. Сміливо приймайте рішення, давати початок новим проектам не бажано. Довіряйте поки що своїм почуттям і інтуїції. Можливі якісь вияснення і сварки.

Рак.
Активність планет обіцяє напружений тиждень. Вам не завжди буде вдаватися досягти успіху там, де Ви того очікували. Поки що не укладайте нових угод і не старайтесь іти на якісь домовленості у тих питаннях, де Ви почуваєтесь невпевнено. Зв’язки будуть налагоджуватись вже вкінці тижня. Уважно розглядайте будь-які пропозиції.

Лев.
У першу половину тижня ретельно виконуйте свої обов’язки, допомагайте оточуючим і наводьте лад там, де потрібно. З четверга робіть те, що вважаєте за потрібне. Якщо Вам потрібна буде самотність, щоб розібратися у своїх почуттях, відкладіть усі зустрічі і прислухайтесь до голосу свого серця. Можливе нове романтичне захоплення – це те, що Вам зараз необхідно. Вихідні мають чимось цікавим запам’ятатись.

Діва.
Тиждень обіцяє бути продуктивним. Але врахуйте, все що відбувається, може серйозно відкоригувати ваші плани. Угоди, укладені на цьому тижні, на довгий час стануть визначальними у вашому житті і роботі. У разі потреби, за порадою звертайтесь до друзів. Складнощі в особистому житті теж не є випадкові. Вам краще почекати, поки зміни не стануть очевидними і Ви зрозумієте, як краще діяти.

Терези.
Залиште позаду сумніви, якщо на щось наважились. Немає обмежень для прояву активності. Можете сміливо брати на себе організаторські і адміністративні обов’язки. Якщо вас більше надихають домашні справи, то і тут будуть наполеонівські плани, не обмежуйтеся поверхневим наведенням порядку. У вихідні дозвольте собі марнотратство.

Скорпіон.
На цьому тижні стануть очевидними результати попередніх зусиль і одночасно закладаються перспективи на майбутнє. Можуть серйозно змінитися економічні та партнерські пріоритети. Багато що залежить від вашого бажання або активності. Але удача буде очевиднішою, якщо у контактах та розмовах ви уважно поставитись до точки зору співбесідника, ще краще – якщо поступитися, візьмете на себе серйозніші навантаження. Не виключено, що у коханні ви можете опинитись перед вибором.

Стрілець.
Поставтесь до планів на цей тиждень серйозно. Ви зможете зробити багато помітних справ, які підвищать ваш авторитет в очах оточуючих, а з часом отримаєте і дивіденди. Головне – беріться за наступну справу, коли зробили все необхідне з попередньої. У переговорах старайтесь дійти до остаточної визначеності. За можливістю, фіксуйте домовленості документами. Вкінці тижня стримуйте емоції.

Козеріг.
Інтенсивний взаємообмін очікується в партнерських відносинах. Ви будете налаштовані рішуче, переглянете ролі, навантаження і обов’язки. Є всі шанси підвищити свій рейтинг, проявити мудрість і далекоглядність. Особисте життя теж зажадає уваги. Необхідно визначитися з ким будуватимете близькі стосунки далі. Всередині тижня може відбутися важлива розмова, яка допоможе вам багато чого зрозуміти.

Водолій.
Цей тиждень зажадає зібраності, хорошої реакції і здатності зробити правильний вибір. Можуть відбуватися різні несподівані і цікаві події, можлива зустріч і розмова, які запам’ятаються на довго. Якщо зближення відбудеться у більш інтимному плані, то наслідки можуть мати для вас більше значення, ніж це здаватиметься спочатку. У професійному житті цінними виявляться оригінальні ідеї, можливість розширити матеріальну взаємодію.

Риби.
Візьміть на озброєння правило – у всіх ситуаціях прислухайтесь до себе. Інтуїція вас не підведе. Плани, події, сни, передчуття на цьому тижні набувають особливого значення. Особливо звертайте увагу на сюжети, що повторюються. Реальні події можуть перебудувати ваше ставлення до якоїсь із значущих персон. Несподівано можете отримати пропозицію про вищі повноваження або підвищення платні за роботу вже укінці місяця.