додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 25 по 31 березня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 25 по 31 березня)

1975

Овен 21 березня-20 квітня

Цього тижня доведеться вирішити ряд важливих питань. Для цього потрібно залучити впливових осіб і понести грошві витрати. Не на словах, а на ділі показуйте свою можливість впливати на хід подій. Ваша поведінка з особами протилежної статі може стати невмотивованою, особливо якщо ви людина середнього віку. Будьте обережні з грішми.

Телець 21 квітня-21 травня

Доведеться багато попрацювати, виправляти помилки на ходу. Можете опинитися у такій ситуації, коли не буде зайвої хвилини на роздуми, тому ставтесь критично до своєї роботи, краще навіть недооцінюйте себе. Утім, для досягнення своєї мети будьте наполегливішими і сміливими. Можливі клопоти з людиною з під знаку Водолія.

Близнята 22 травня-21 червня

Ви оптимістично будете сприймати зміни у своєму житті. Не беріть до серця дрібниці, яка може спіткати вас у суботу. Якщо ви учень чи студент, підготуйте собі до занять усе необхідне, не доручайте цього іншим, бо можете залишитись при своїх інтересах. Будьте обережні за кермом або не подорожуйте зовсім.

Рак 22 червня-22 липня

Варто знайти спільну мову з партнерами і колегами. Завдяки взаєморозумінню і спільності ідей добре організуйте свою діяльність і досягнете запланованого. Жінки-Раки, народжені у парні числа, можуть розраховувати на романтичну зустріч і кохання. Подбайте про своє здоров’я у вихідні і використайте ці дні для його зміцнення.

Лев 23 липня-23 серпня

Цього тижня для вас важливими будуть взаємини і знайомства з потрібними людьми. Завдяки вашій діловитості вже до кінця місяця можете провернути досить важливу справу. У неділю чи понеділок отримають прибуток люди, зайняті індивідуальною працею чи приватним бізнесом. Свої наміри тримайте при собі.

Діва 24 серпня-23 вересня

До кінця тижня у вас виникне проблема матеріального характеру, доведеться «латати діри» у сімейному бюджеті. У самотніх жінок можлива зустріч з багатообіцяючою особою, яка у майбутньому виявиться шалапутом і брехуном, але його шарм надовго захопить вас. На роботі остерігайтесь перевірки, яка може застукати вас зненацька.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Не давайте приводу для глузувань і не служіть одразу двом богам, а таке може статися з вами наступного тижня. До кінця цього тижня вам треба зосередитись і завершити усі справи, розпочаті ще раніше. У вихідні можуть з’явитися оригінальні ідеї, які будуть тривожити вас до середини квітня.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

У вашому житті відбудуться певні зміни, які внесуть корективи у вашу діяльність. Вам треба буде зміцнити свій успіх, укласти угоду чи домовленість, зорі вам сприятимуть у цьому. Почуєте пікантну новину про вашого доброго знайомого чи близького друга.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Доведеться завершити багато справ, розпочатих ще раніше. Вашим забаганкам не буде меж – захочеться все змінювати або вийти на новий виток стосунків з потрібними і впливовими людьми. Але це вам даватиметься нелегко. Постарайтесь віддати борги і не контактуйте з тими, хто не хоче ставитися до вас із розумінням.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Свої важливі справи намагайтеся вирішувати у четвер і суботу або ж наступного вівторка. Поліпшаться стосунки з людьми, які погано думали про вас чи намагалися загальмувати ваші справи. У сімейному житті простежуватиметься тенденція до позитивних змін. Люди приватного бізнесу і підприємці можуть розраховувати на поліпшення справ.

Водолій 21 січень-18 лютого

Настав час, коли ви можете набирати серйозного розмаху, знайдете свій хід і до мінімуму зведете ризик. Можливий незапланований прибуток і клопоти, пов’язані з дітьми чи батьками. Тільки принциповість гарантує успіх у спірних справах.

Риби 19 лютого-20 березня

Якщо ви задумали якусь справу, можете розраховувати на успіх. Вам запропонують щось нове, з’являться цікаві ідеї. Вдалими будуть комерційні та ділові поїздки у вихідні і перші три дні наступного тижня, хіба що середа для деяких Риб може бути ніякою. У дорозі чи відпочинку розраховуйте на успіх.