додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 22 по 28 липня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 22 по 28 липня)

1672

Овен 21 березня-20 квітня

Кінець тижня прекрасний час для бізнесу та кар’єри, а субота – чи не один з найкращих днів. Можете зустрітись з потрібною вам особою. З наступного тижня будьте обережні з грішми-інакше вони якось легко «відпливуть» від вас, або потратите їх на мізерні дурнички.

Телець 21 квітня-21 травня

Розпочніть якусь справу спочатку, навіть ту, яка колись вам не вдалася, але при найменшому кошті. Вам повинно до кінця цього тижня все вдаватися. Не обійдеться без «подвигів». Вихідні проведіть весело. У декого з молодих людей можуть виникнути спірні думки з наставниками або батьками. З початку тижня утримуйтесь від ділових контактів.

Близнята 22 травня-21 червня

Уже до кінця тижня у вас виникнуть нові ідеї і прозріння, а проблеми, що здавалися невирішеними, вирішаться вже до неділі. Вихідні подаруйте дітям або близькій особі. У понеділок та вівторок доведеться вирішувати глобальні проблеми, пов’язані з роботою, житлом чи навчанням. Поїздки комерційного характеру успіху не принесуть.

Рак 22 червня-22 липня

До вас повернуться бадьорість та успіх. Уникайте поспішності та необдуманості. Четвер можна вважати ідеальним днем, а у п’ятницю остерігайтесь ошуканців та підступних людей. Вихідні проведіть на природі. Понеділок буде успішним для оформлення цінних паперів, а вівторок – напруженим, але прибутковим днем.

Лев 23 липня-23 серпня

До кінця тижня вас може втомити побут, різні негаразди, домашні поломки, суперечки та сварки. Кінець тижня може бути малопродуктивним і не досить цікавим. Зате з понеділка досягнете успіхів в усьому, якщо будете енергійними.

Діва 24 серпня-23 вересня

Цей час буде багатим на приємні події та веселі новини. Особливо відчують це люди, які народились вкінці серпня і в перших числах вересня. Можете перепочити, або навіть викроїти час для зайвого відпочинку десь за межами дому. Не відмовляйтесь від запрошень та світських імпрез у вихідні.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Уже до кінця тижня можете не справитися з проблемами, що виникли значно раніше. У декого вони будуть з дітьми чи батьками, а дехто захоче розпрощатись зі своєю пасією чи близькою по духу особою. У вихідні можливі непрошені чи неочікувані гості. У перші дні наступного тижня будьте бережними у дорозі.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Ще до кінця тижня можете заробити чималі гроші, можете навіть пожинати плоди від цих зусиль, до яких приклалися ще весною. Досить сприятливий тиждень для творчої та розумової роботи.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Доведеться потратити чимало часу на зустріч чи допомогу далеким родичам. Дехто буде завантажений додатковою роботою. У вихідні дозвольте собі те, про що давно мріяли. Наступного тижня може статися так, що буде більше розмаїтих зустрічей, розмов, а користі від них буде мало.

Козеріг 22 грудня-20 січня

У дорозі можуть бути прикрощі, несподіванки, або навіть втрата цінностей чи грошей, а тому в усьому будьте пильними. У вихідні хтось з колег, або той, хто давно мовчав, поглядаючи у ваш бік, запросить на каву. З наступного тижня вмійте правильно і раціонально розприділити свій бюджет.

Водолій 21 січень-18 лютого

Кінець цього тижня буде не зовсім сприятливим. Справи не йтимуть, а якщо щось і навіть буде виходити, то досить складно. Вам ще не потрібно вирішувати важливих справ, краще обдумайте всі варіанти, а найближчий час буде сприятливим для цього. Можливі складнощі з людиною, яка народилася у вересні. У вихідні присвятіть час своєму здоров’ю.

Риби 19 лютого-20 березня

Очікуйте досить заманливих пропозицій чи ідей від друзів з приводу бізнесу чи поїздку на роботу. Цей тиждень буде вдалим і багатим на приємні події. Вихідні присвятіть проблемам дітей, а також побутовим справам. Дехто з Риб у вівторок може зустрітися з колишнім коханням чи хорошим другом.