додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 11 до 17 лютого)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 11 до 17 лютого)

1842

Овен 21 березня-20 квітня

Цей тиждень можна віднести до такого, де вас чи не найбільше буде хвилювати матеріальна проблема. З одного боку ви ніби знаєте як діяти, а з іншого – щось ніби сковуватиме вас, а це не по характеру більшості Овнів. Ваше завдання знайти тих, хто з вами і позбутись тих, хто гальмує ваші починання.

Телець 21 квітня-21 травня

Неоднозначний тиждень, бо прийдеться багато працювати, чогось дізнаватись, з кимось сперечатись. Великих професійних успіхів і винагород не чекайте, бо інколи прийдеться працювати не по темі. Час можуть забирати якісь додаткові клопоти, а домашні справи можуть хвилювати більше ніж потрібно. Обережно за кермом.

Близнята 22 травня-21 червня

Зараз можете вирішувати майнові і фінансові питання. Оновлювати і змінювати свою бізнес справу, виїздити за кордон. Придбані у цей період речі, служитимуть довго і надійно. Будуть вдаватися організаційні справи. Непередбачувані витрати можуть припасти на вихідні.

Рак 22 червня-22 липня

Дійте зібрано і конкретно. Не розраховуйте на якусь підтримку чи заступництво. Не бажано будувати грандіозних планів, а просто спокійно пережити цей відрізок часу. Уникайте надмірностей. Не псуйте стосунків з начальством і друзями також. Більше відпочивайте, не беріть «важкого у руки, а сумного у голову».

Лев 23 липня-23 серпня

Багатьох може зацікавити щось дуже неординарне. А тому спрогнозувати результати своїх планів буде досить нелегко. Ви захопитесь одним, а прийдеться вирішувати зовсім інше. А у роботі старайтесь взагалі опиратись на достовірну інформацію. Дехто може позбутися задавнених юридичних проблем. У вихідні плануйте цікавий відпочинок.

Діва 24 серпня-23 вересня

Зараз займайтесь усім, що запланували і боріться з перешкодами, що заважають вам останнім часом. Тиждень може принести натхнення і можливість отримати вигоду у будь-якій вашій діяльності. Займіться професійною діяльністю.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Ви будете почувати себе так, як ви працювали увесь цей час. Саме тепер отримаєте результати своєї діяльності, або винагороду за все, що зроблене вами. Все, що задумали, має здійснитись без допущення помилок. Ваші витрати зараз мають бути виправдані.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

Вмійте втримати свій фінансовий стан у авторитет у таких рамках, які зараз склались. Підвищуйте свій фінансовий рівень, розширюйте коло однодумців. Не сподівайтесь на якісь додаткові прибутки, бо вони можуть бути не такими, якими ви сподіваєтесь. Не бажано ризикувати і щось змінювати на початку березня.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Тиждень сприятливий для тих, хто займається бізнесом або своєю справою, юристів. Далекі поїздки, ділові відрядження можуть принести бажані результати. Не нашкодьте собі ближче вихідних, бо через необережні висловлювання або поведінку можуть зірватись проти вас близькі люди.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Ваші фінансові справи можуть поправитись, якщо маєте якісь борги – можете їх покрити. Можете сподіватись на підтримку і допомогу, заключити вигідну угоду, провести якусь оборудку на яку вас можуть підштовхнути чисто випадкові люди. Добре обдумуйте рішення, які маєте приймати на вихідні.

Водолій 21 січень-18 лютого

Тиждень, який дозволяє вам вирішувати проблеми, які не могли вирішити вкінці минулого року і на початку цього. Ви зараз повні енергії, і в різних життєвих ситуаціях можете обійти будь-кого. Ділові і творчі зв’язки започатковані тепер матимуть вигоду у майбутньому.

Риби 19 лютого-20 березня

Тиждень, який дозволяє вам вирішувати проблеми, які не могли вирішити вкінці минулого року і на початку цього. Ви зараз повні енергії, і в різних життєвих ситуаціях можете обійти будь-кого. Ділові і творчі зв’язки започатковані тепер матимуть вигоду у майбутньому.