додому духовність Мощі Cвятого Івана Павла ІІ привезли до Архикатедрального Собору у Тернополі

Мощі Cвятого Івана Павла ІІ привезли до Архикатедрального Собору у Тернополі

681

vlcsnap-2015-03-26-17h44m33s48Мощі Cвятого Івана Павла ІІ – Папи Римського, Папи миру сьогодні привезли до Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці. Вірні можуть помолитися до святині, взяти участь в літургіях, молебенях, приступити до миропомазання. Перебуватимуть мощі в Архикатедрі впродовж дев’яти днів.

Мощі Івана Павла ІІ Папи Римського – а це шматок тканини просочений кров’ю Святого привезли у Тернопіль з Кракова. Святиня перебуває в Архикатедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці.

– Ці мощі це є кров Святого, частинка тканини промочена цією кров’ю. Вони прибувають до нас з Кракова від кардинала, який люб’язно нам надав підтверджуючі документи про оригінальність самих мощей, – розповів сотрудник Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття пресвятої Богородиці отець Ярослав Шевчук.

Перебуватимуть мощі в Архикатедрі впродовж дев’яти днів. Людей запрошують до молитви, аби спільно просити в Святого Івана Павла ІІ – Папи Римського миру і ціліснісності України.

– Кожного дня, вранці і ввечері, коли будуть служитися богослужіння будемо молитися до Святого. Буде благословення самими мощами, помазання святим єлеєм. Також всі вірні зможуть придбати олійку благословену мощами та образочок, – каже Ярослав Шевчук.

Священики запрошують тернополян скористати такою нагодою і приступити до святині.