додому Головні ‼️ ГОЛОВНІ ТЕЗИ З БРИФІНГУ 28.02.2022 (ВЕЧІР)

‼️ ГОЛОВНІ ТЕЗИ З БРИФІНГУ 28.02.2022 (ВЕЧІР)

1425

ГОЛОВНІ ТЕЗИ З БРИФІНГУ 28.02.2022 ВЕЧІР:

  • Усіх охочих обороняти Україну закликають вступати до органів територіальної оборони, також іноземців, які виявлятимуть таке бажання. Необхідно звертатися у Єдиний координаційний центр військової адміністрації.  В захисних спорудах – укриттях і бомбосховищах – планують провести Wi-Fi-точки.
  • На Тернопільщину надходить гуманітарна допомога з-за кордону – шоломи, бронежилети, засоби зв’язку тощо. Усе йде на армію та територіальну оборону. Якщо маєте бажання поповнити ці запаси, звертайтеся у Єдиний координаційний центр.
  • На базі Центру дозвілля та молодіжних ініціатив імені Довженка (Злуки, 45) шиють маскувальні сітки для військових. Також плетуть сітки у школах № 4, 7, 14, 21, у Галицькому коледжі на вул. Лепкого, 12 та ТНПУ імені В. Гнатюка на вул. Кривоноса, 2. Тернополян закликають долучатися до пошиття.
  • Усі суб’єкти господарювання, які безпідставно підвищують ціни на товари, будуть притягнені до відповідальності у межах режиму воєнного стану. Вже зареєстрували 2 таких випадки. Тернополян просять активно повідомляти про такі випадки на сторінці Тернопільської міської ради.
  • У ТНМУ надають психологічну підтримку населенню.
  • З 1 березня розпочинаються для усіх охочих курси із основ військової справи, захисту в умовах окупації та поведінки в умовах воєнного стану. Навчання відбуватимуться щодня о 10:00, 12:00 та 14:00 на території колишньої бази “Орбіта” (за територією Дального пляжу) вул. Чумацька,5А. Попередній запис обов’язковий за телефоном +380674472560