додому Новини Як підібрати вдалий презент: ТОП-4 поради

Як підібрати вдалий презент: ТОП-4 поради

1640

Знайти подарунок коханому може бути не так вже й легко. Особливо, якщо розпочати пошук в останній момент. Як не прогадати з вибором і відшукати дійсно вдалий варіант для близької людини серед різноманіття китайських сувенірів і непотрібних речей — далі в статті.

Найкраще рішення — слухати свого коханого. Занотуйте все, про що він говорить. Наприклад, чоловік сказав: «‎Обожнюю ароматні масажні олії. Вони так гарно пахнуть…»‎. У такому випадку гарним сюрпризом стане саме набір масажних олій або візит до професійного SPA-салону. Можливо, коханий має давню нереалізовану мрію. Як-от катання на ковзанах або політ на повітряній кулі. Також можна зосереджуватися на тому, чим кожного дня користується чоловік: косметика для догляду за тілом і волоссям, парфуми тощо. Такі речі самостійно купувати варто лише тоді, коли впевнені з вибором на 100%. В іншому випадку відмінним рішенням стане сертифікат подарунковий в одну зі спеціалізованих крамниць.

Розпочинайте підготовку до свята за кілька тижнів. Так вдасться зосередитися й купити справді вдалий подарунок, який принесе море радості.

Що не подобається чоловікам:

Існує кілька табу в подарунках, які чоловіки не люблять отримувати. Навіть якщо відверто про це не говорять. Йдеться про:

  1. Косметику для догляду, особливо різноманітні пінки для гоління, подарункові набори з гелем для душу й т. п.
  2. Одяг і аксесуари (шкарпетки, паски, краватки). Сюди ж потрапляють светри з веселим принтом.

Також потрібно дотримуватися кількох простих правил, котрі стануть у пригоді під час вибору презенту:

  1. Вартість не така важлива. Коханий радше потішить свою другу половинку коштовним подарунком, але не хоче отримати дорогу річ у відповідь. Не варто змагатися з чоловіком у вартості презентів.
  2. Слідування модним тенденціям. Дотримуйтеся класики, якщо хлопець або чоловік не женеться за модою. Це стосується різноманітних модних тренінгів і семінарів, стилю в одязі тощо.
  3. Забобони. Якщо коханий вірить у певні прикмети, не варто з цього насміхатися. Краще відмовитися від годинника, гаманця або портмоне як презенту.
  4. Відповідність стилю життя. Важливо, аби сюрприз перегукувався з цінностями людини. Наприклад, чоловік не дуже полюбляє екстремальні розваги. Не намагайтеся змінити його, навіть коли вважаєте, що катання на квадроциклах — це дуже круто.

Не менш важливо під час вибору подарунків опиратися на інтереси й захоплення коханого, а не на свої. Це особливо актуально, коли вибираєте подарунок на перспективу. Наприклад, квиток на спортивний матч або на концерт. Круто, якщо вдасться розділити цей вечір вдвох. Проте якщо чоловік не слухає поп, не варто його змушувати.

Неприємно отримувати презенти, які вказують на певні недоліки. Наприклад, зайву вагу. Також не варто вручати різноманітні вітамінні добавки, навіть якщо коханий активно займається спортом і сам їх приймає.

Важливу роль відіграє святкове пакування. Хоча багато хто помилково вважає, що це прерогатива жінок.