додому Новини Як правильно вибирати ланцюжки зі срібла? «Oniks» нагадує прості рекомендації

Як правильно вибирати ланцюжки зі срібла? «Oniks» нагадує прості рекомендації

579

Любов до різноманітних кулонів чи підвісок у модниць вже досить давно. Такими прикрасами дуже просто доповнити будь-який образ і додати йому унікальності. Зрозуміло, що в комплект до них потрібно підбирати ланцюжок, щоб можна було все зручно носити. Так ви створите повну гармонію.

Серед усіх представлених варіантів ланцюжки зі срібла користуються попитом. Це дасть можливість без проблем серед представлених варіантів https://oniks.ua/categories/tsepochki-iz-serebra придбати найкращі, а «Oniks» якраз нагадає про елементарні правила вибору. Це дозволить отримати максимум задоволення від покупки.

На які характеристики звернути увагу?

Ювелірний асортимент постійно розширюється різноманітними прикрасами. Вони сподобаються навіть найвибагливішим модницям, що дуже тішить. Тепер лише залишається визначитися з певними критеріями вибору:

  • Якщо говорити про дорогоцінний метал, то срібло буде родованим, з чорнінням чи позолотою? Найчастіше вибирають родовані ланцюжки, що приваблюють своїм блиском. Що стосується чорніння, то воно може додати аксесуару «віку». Якщо говорити про позолоту, то її зовсім не відрізнити від золота, а коштує вона значно дешевше.
  • Який тип плетіння більше до душі? «Снейк», «Якірне», «Лав» чи «Нонна» – цими варіантами список не обмежується. Окремо варто сказати про фантазійне плетіння, яке вражає своїм зовнішнім виглядом. Ви самі визначаєтесь, що більше до душі.
  • Приділіть увагу довжині аксесуара. Для жінок універсальною довжиною вважається 45 см, що стосується чоловічих варіантів, то 50 см. Підбираючи довжину, ви маєте врахувати, як часто будете носити прикрасу. А ще не забувайте про особливості фігури.
  • Для кого підбираєте ланцюжок? Дітям шукайте досить невеликі прикраси, які не заважатимуть малюкам під час веселощів. Жінкам теж краще звертати увагу на акуратні моделі. Що стосується чоловічих, то дуже багатьом до душі масивні.
  • Як часто збираєтеся носити ланцюжок? На кожен день підбирайте універсальні варіанти, які чудово поєднуватимуться з різноманітними кулонами. Що стосується прикрас для особливих моментів, то тут все залежить від ваших побажань. Деякі модниці в одному образі можуть поєднати одразу декілька ланцюжків.

Добре продумавши кожен з моментів, без проблем розберетеся в ювелірному асортименті. Разом з «Oniks» доповните свою скриньку срібним ланцюжком, який підкреслить будь-який образ.