додому Новини Як побороти прояви тривожності: якісна акустика, масажери та інші “помічники”

Як побороти прояви тривожності: якісна акустика, масажери та інші “помічники”

3739

Через нестабільну ситуацію у світі вони зіштовхнулися з постійними переживанням. З неприємними, гнітючими відчуттями мешканці Тернопільщини борються за допомогою акустики, навушників, масажерів та багатьох інших функціональних гаджетів. 

Як сучасна електроніка сприяє боротьбі з панікою, тривожністю та стресом?

Медитації

Пандемія навчила містян ставитися до власного психологічного стану відповідально та свідомо. Не дивно, що саме у важкий карантинний період в їхнє життя прийшли тематичні медитації. Добре, що в мережі є ціла купа безкоштовних матеріалів для медитування.

Для чого ж потрібні ця психологічні вправи? Вони допомагають:

  • розставити думки на місця;
  • розібратися з власними відчуттями;
  • позбутися страхів, побороти стрес;
  • стабілізувати ментальне здоров’я.

Медитації бувають текстовими або ж музичними. Слухати їх можна за допомогою навушників і колонок. Чудово підходить для прослуховування представлена за посиланням https://www.moyo.ua/foto_video/audio/acoustic_system/trust/ акустика Trust, яка однаково добре відтворює високі, середні та низькі частоти.

Мотиваційна література

Ще один метод, який дозволяє позбутися відчуття постійної тривожності — читання психологічної й мотиваційної літератури. Її можна завантажувати в пам’ять смартфона, планшета або електронної книги й «поглинати» буквально по декілька сторінок перед сном.

Що робити, якщо на читання просто не вистачає сил і часу? Тернополяни знайшли вихід із ситуації. Розв’язання проблеми — на поверхні: книги можна прослуховувати в аудіоформаті.

Масаж

Самомасаж — ще одна практика, яка потрібна, щоб при мінімальних витратах дбати про здоров’я та самопочуття.

Добре, що на сучасному ринкові представлена величезна кількість гаджетів для масажу у домашніх умовах. Серед них:

  1. потужні крісла-масажери, які під’єднуються до електромережі й підходять для масажу всього тіла;
  2. компактні пристрої формату «2 в 1», призначені для масажу обличчя та нанесення масок;
  3. масажери для шкіри голови;
  4. роликові пристрої для масажу спини та кінцівок.

Заняття спортом

Приємним відкриттям для жителів Тернополя став взаємозв’язок спорту й настрою. Оскільки фізичні навантаження допомагають швидко позбутися від негативу, під час карантину містяни почали активно скуповувати оснащення для тренувань у домашніх умовах. У місцевих спортивних магазинах продавці помітили підвищення попиту на бігові доріжки, велотренажери, еспандери, а також різноманітні дрібнички на кшталт скакалок, пляшок для води, хула-хупів та м’ячів.

Звичайно, на цьому список методів боротьби з тривожністю не завершується. Варто відзначити, що перегляд комедійного контенту по телевізору, а також використання спеціальних додатків для смартфонів і планшетних ПК (наприклад, Calm або Happify) — це також дієві, а головне — доступні, способи.