додому Новини Чотири пожежі стались на Тернопільщині за минулі вихідні

Чотири пожежі стались на Тернопільщині за минулі вихідні

731

Чотири пожежі стались на Тернопільщині за минулі вихідні. Про це повідомляють в Головному управлінні ДСНС України в області.

23 жовтня о 09:06 у с. Поплави Скалатської територіальної громади Тернопільського району горіла господарська будівля. Вогнем знищено покриття будівлі на площі 16 м кв. та 300 кг грубих кормів, пошкоджено покриття будівлі на площі 16 м кв. Пожежу ліквідували, під час гасіння врятували дві будівлі.

О 12:14 у с. Комарівка Почаївської територіальної громади Кременецького району виникла пожежа господарської будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття та покриття будівлі на площі 200 м кв., 3 тонни грубих кормів, 4 тонни зерна, 12 складометрів дров, пошкоджено мотоблок та облицювання стін будівлі. Пожежу ліквідували, врятували одну будівлю та мотоблок.

24 жовтня о 16:29 у с. Терпилівка Скориківської територіальної громади Тернопільського району виникла пожежа господарської будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття на площі 240 м кв., 150 тюків соломи, речі домашнього вжитку та господарський реманент, пошкоджено покриття на площі 120 м кв., а також загинуло 2000 голів птиці (курей). Пожежу ліквідовано, врятовано дану будівлю.

О 18:17 у с. Цигани Борщівської територіальної громади Чортківського району на вул. Скалецька виникла пожежа господарської будівлі, внаслідок якої вогнем знищено дану дерев’яну господарську будівлю на площі 90 м кв., покриття та перекриття сусідської господарської будівлі на площі 120 м кв. Під час гасіння пожежі врятовано сусідську господарську будівлю та два житлові будинки.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.