додому Новини Чотирилапа Ніка, яку скинули із вікна 5-го поверху – шукає домівку та...

Чотирилапа Ніка, яку скинули із вікна 5-го поверху – шукає домівку та нових господарів

1156

Чотирилапа Ніка шукає домівку та нових господарів. Адже її колишні власники жорстоко поводилися з твариною та викинули її з 5 поверху багатоповерхівки. Собака вижила, поставили тварину на лапи тернополяни Вікторія та Ростислав. Сьогодні вони мріють подарувати Ніці сім`ю, аби вона знала, що таке любов та турбота. Тож, якщо ви любите тварин та шукаєте собі чотирилапого друга – наступна історія для вас.

Грайлива та енергійна – така сьогодні чотирилапа Ніка. Та більше пів року тому вона не могла пробігти і декілька кроків, аби не впасти. Все тому, що колишні господарі викинули собаку із вікна п’ятого поверху. У жахливому стані тварину побачили Ростислав та Вікторія.

Завдяки Вікторії та Ростиславу Ніка отримала другий шанс на життя. Тернополяни пройшли із собакою її найважчі моменти. Адже тварина пережила дві важкі операції у Львові та пів року реабілітації, аби важкі травми, які вона отримала внаслідок падіння – зажили. Поставити Ніку на лапи вдалося із фінансовою допомогою небайдужих людей.

На період операцій та реабілітації і до сьогодні її господарями стали Ростислав та Вікторія. Втім, кажуть, надалі вони не можуть піклуватися про чотирилапу.

Їм важко буде прощатися з твариною, але єдиний варіант сьогодні – знайти їй нових господарів, з якими Ніка буде у безпеці. І найголовніше, які покажуть їй, що таке любов та турбота.

А ще після знайомства з Нікою, Вікторія та Ростислав роблять все для того, аби кривдник собаки поніс покарання за свій вчинок. У поліції відкрили кримінальну справу, яку вже передали до суду. Тернополяни сподіваються, що більше ніколи в житті з собакою не повториться така ситуація. А чудові господарі відгукнуться і Ніка знайде свою домівку.

Якщо ви хочете стати власником собаки, телефонуйте за номером – 068 060 40 64.