додому Головні Чому українцям до вподоби продукція Apple: ціна на айфон 13 та його...

Чому українцям до вподоби продукція Apple: ціна на айфон 13 та його основні характеристики

2061

Представник 13 покоління айфонів отримав покращені характеристики у порівнянні зі своїми попередниками. Розробники постаралися внести до моделі характерну лише їй особливість. Найпомітнішою зміною у базовому iPhone 13 є його зовнішній вигляд. Встановлена ціна на айфон 13 повністю відповідає його якості та іміджевості. 

У палітрі кольорів корпусу з’явився новий – світло-рожевий, наближений до бежевого. Зникли фіолетовий та зелений. Для оформлення смартфону доступний насичений червоний відтінок та ніжно-синій.

Головними перевагами купівлі айфону 13 покоління можна назвати:

  • тривала автономна робота без підзарядки;
  • висока продуктивність;
  • професійна камера з багатьма режимами зйомки;
  • підтримка 5G.

Завдяки витривалій батареї та якісним об’єктивам камери телефон посідає належне місце на ринку смарт-техніки. Його характеристики, у порівнянні з минулими версіями, значно покращилися, що можна помітити під час активного використання смартфону. Однак вартість моделі з роками не підвищується. Айфон 13 є популярним серед користувачів Епл та має демократичний цінник.

Потужний акумулятор та тривалий час роботи

13 айфон якнайкраще показав себе під час тестування його можливостей. Швидкість обробки інформації процесором набагато вище, ніж у моделей попередньої лінійки. Наприклад, якщо порівнювати 13 та 12 версії між собою, то базова 13 працювала в автономному режимі на 20% довше за попередника. Показник заряду батареї відновлюється швидко та знижується повільно.

Підтримка 5G-зв’язку

До 11 покоління айфони не мають підтримки 5G у своїх функціях Така можливість вперше з’являється лише у 12 iPhone. Якщо користувач має велику потребу у надшвидкому мережевому з’єднанні, він легко може скористатися можливостями базової версії 13 айфону.

Швидка реакція на маніпуляції користувача

У 2021 році модель вважалася однією з найшвидших на ринку техніки. Натепер продуктивність та потужність нового смартфону дозволяє пристрою займати високе місце в топі найкращих представників популярних брендів.

Працює айфон на чіпі A15 Bionic, який відрізняється від минулих неймовірною продуктивністю. Завдяки йому телефон може швидко реагувати на команди користувача, навіть у перевантаженому стані.

Вбудований обсяг пам’яті пристрою досягає мінімально 128 ГБ, що вдвічі більше за минулі покоління смартфонів. Це вирішує проблему зберігання великої кількості файлів на телефоні та дозволяє грамотно організовувати робочий простір без економії місця на пам’яті.

Професійна камера для насичених світлин

Вся лінійка мобільних пристроїв від Apple має чудові здібності до мистецтва фотографії. Усі знімки виходять яскравими та деталізованими. Айфон 13 у базовій комплектації характеризується оновленими параметрами камери. Розробники доклали безліч зусиль задля того, щоб користувачі отримали максимальну продуктивність сенсорних об’єктивів.

До системи камер додали надширококутні об’єктиви, які відрізняються чіткістю та якістю роботи за рахунок потужного процесора А15. Фото, створені у нестандартних навколишніх умовах (туман, ніч, погане освітлення), мають високу деталізацію та насичений колірний спектр.

Професійні ефекти дозволяють відкоригувати картинку та покращити якість кінцевої фотографії. Для зйомки на iPhone можна скористатися такими режимами:

  • нічний;
  • портрет;
  • макрозйомка;
  • кіноефект.

Останнє є особливістю моделі. Знімання відео на айфоні виконало прорив у 13 версії, за рахунок використання кінематографічного режиму. Він дозволяє створювати плавні переходи глибини різкості. За його допомогою користувач може зробити знімок у режимі слоу-мо або в темну пору доби. Вся лінійка 13 айфонів має неперевершені характеристики камери, базова версія не стала винятком.

iPhone продовжує дивувати власників чудовими показниками роботи: автономністю, продуктивністю та економією енергії. За всіма параметрами модель випереджає попередників родини айфонів та встановлює високу планку для майбутніх поколінь. Користувачі, які шукають у смартфоні баланс ціни та якості, гідно оцінять можливості 13 iPhone.