додому Новини Чи безпечна вакцина від COVID-19 – про це поговоримо у програмі “Межа...

Чи безпечна вакцина від COVID-19 – про це поговоримо у програмі “Межа правди”, 2 березня о 20:00

810

Вакцинація проти COVID-19 в Україні розпочалась 24 лютого. Передусім, щеплення роблять медикам, які лікують хворих на коронавірусну хворобу. Далі – кілька етапів вакцинації осіб із груп ризику, аж після цього черга дійде до пересічних громадян країни. У Тернополі охочих вакцинуватися чимало, втім, вистачає й тих, хто побоюється вводити препарат, адже науковці фармацевтичних компаній розробили його у рекордно стислі терміни.

Чи безпечна вакцина від COVID-19? Яка її користь та чи можуть бути побічні ефекти від неї? Якими будуть етапи вакцинальної кампанії в Україні та якими є перспективи вакцинації на комерційній основі? Чому Україна – серед країн світу, де найпізніше розпочалась вакцинація?

У прямому ефірі програми “Межа правди” очільники управлінь охорони здоров’я міста та області, відповідальні за вакцинацію, розкажуть про тонкощі вакцинальної кампанії. Дивіться 2 березня, о 20:00 на TV-4.

Приєднуйтеся до розмови: телефон студії: 068 67 63 900, також долучайтеся у ФБ, ставте запитання, діліться думками, досвідом!