додому Новини “Червоний Хрест & освіта в громаді – разом ми зможемо більше”: семінар...

“Червоний Хрест & освіта в громаді – разом ми зможемо більше”: семінар про складні питання війни

995

Що таке міжнародне гуманітарне право в умовах сьогодення? Відповідь на це та інші запитання шукали представники Районної організації Товариства Червоного Хреста. Для цього вони організували семінар, на якому зібрали освітян та працівників Підгородянської сільської ради. Детальніше – у сюжеті.

Також на заході роздумували щодо психосоціальної підтримки людини. Організатори кажуть, важливо також говорити про взаємодію освітян з дітьми та про те, як правильно поводитися батькам зі своєю малечею. Адже маленькі українці на собі відчувають велику емоційну палітру війни.

“Діти стають роздратованими. Вони бояться різних зайвих шумів. | Психологи в школах особливо акцентують увагу на тому, що дітей потрібно як ніколи підтримувати. Бо в них тонка, ранима душа”, – розповідає начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгородянської сільської ради Оксана Алексєєва.

Представники Районної організації Товариства Червоного Хреста сподіваються, що зможуть провести такий семінар для більшої кількісті вчителів, батьків та працівників різних громад Тернопільщини.