додому Новини Фотошпалери карта світу для розвитку дитини

Фотошпалери карта світу для розвитку дитини

993

Кожна людина бажає мати свій особистий простір. Якщо вашій дитині пощастило отримати окрему кімнату, у вас є чудова нагода створити цікавий та оригінальний інтер’єр. Фотообої із зображенням карти світу – це якісне та сучасне оздоблення, яке й на додачу несе пізнавальне навантаження. А якщо ваша дитина вже мріє про пригоди, подорожі та відкриття нових кордонів, шпалер із відповідною тематикою стануть найкращим варіантом.

Дитяча карта світу на стіну — оздоблення інтер’єру та розвиток дитини

Чому варто обрати саме карту світу:

  1. Обираючи фотошпалери певної тематики на стіну, ви маєте можливість розширити знання дитини, наприклад, в області географії, познайомити її зі світом рослин та тварин, що притаманні певній території.
  2. Надруковані англійською назви географічних об’єктів стануть першим кроком на шляху вивчення іноземною мови.
  3. Карта світу в дитячу кімнату – це швидкий спосіб оновити простір чи створити тематичний інтер’єр, не витрачаючи багато часу та коштів.
  4. Підбираючи мапу, зверніть увагу на кольори. Асортимент нашого інтернет-магазину пропонує фотошпалери як спокійних пастельних відтінків, так і полотна в яскравій та насиченій гамі. Ви можете зробити карту гармонійним доповненням інтер’єру чи навпаки – незвичайною акцентною деталлю.
  5. Фотошпалери цілком безпечні для здоров’я, «дихають» та можуть використовуватись для оздоблення дитячих кімнат.
  6. Висока якість шпалер стане запорукою їх довготривалого використання.
  7. Достатня щільність матеріалу допоможе замаскувати невеличкі недоліки стін.

Ціна фотопанно із зображенням карти світу залежить від обраного матеріалу-основи та розмірі шпалер.

Величезний вибір фотошпалер від Uwalls

Фотошпалери карта світу, представлені в каталозі інтернет-магазину Uwalls, захоплюють своїм різноманіттям. Тут ви знайдете карти із зображенням:

  1. Представників тваринного та рослинного світів. В залежності від віку дитини змінюється й оформлення. Це можуть бути мапи практично без надписів, зі схожими на мультиплікаційних героїв тваринами. Або ж сюжети із купою дрібних деталей, які не тільки стимулюватимуть пізнавальний інтерес, а й тренуватимуть уважність.
  2. Атласу водойм із зображенням напрямків течій, мешканців океанів та морів. Це шпалери переважно в блакитних та синіх відтінках.
  3. Політичного устрою світу із чітко визначеними межами держав, їх назвами столицями – гарний варіант для дитини шкільного віку.
  4. Карти світу, виконані в стилі вуличного графіті. Такі шпалери виконують переважно роль арт об’єкту та будуть доречні у кімнаті підлітків.
  5. В стилі стародавніх пергаментів чи сувоїв. Це візуально зістарені мапи, виконані у пастельних кольорах.
  6. А може більш до вподоби дитяча карта світу на стіну із тематичними деталями? Дирижаблі, літаки та повітряні кулі чи із якір, компас, піратські кораблі та, звичайно, мапа для пошуків скарбі наповнять кімнату атмосферою пригод, пошуків та нових відкриттів.

Вибір фотошпалер карта світу відповідно до віку

Щоб картина виглядала доречно, важливо правильно підібрати тематику. Так:

  • малечі до 4 років підійде мапа у спокійних кольорах із крупними, чіткими елементами – тваринами, птахами чи рослинами;
  • дітей від 5 до 7 років зацікавлять вже карти з написами;
  • школярам від 8 до 11 стануть в нагоді політичні або пригодницькі карти. Розширити пізнання допоможуть також карти із зображеннями плану місцевості;
  • підліткам 12-15 ми пропонуємо карти в незвичному арт виконанні.

Де купити фотошпалери карта світу в дитячу кімнату

Якщо ви досі не визначились, які самі шпалери ви шукаєте, – не можете обрати тематику, розгубились із кольорами – радимо не зволікати та завітати в інтернет-магазин Uwalls. В каталозі дитячих фотошпалер особливою популярністю користуються карти світу. Тут зібрані найкращі зразки для дітей будь-якого віку – малечі, дошкільнят та школярів, підлітків. Також для оздоблення дитячих кімнат ви можете замовити цікаві та якісні фотошпалери з іншими сюжетами. Пейзажі, абстрактні панно, урбаністичні сюжети, мультиплікаційні мотиви допоможуть зробити інтер’єр вашого житла цікавим та сучасним.