додому Новини У Тернополі через водія електросамоката постраждала 41-річна жінка

У Тернополі через водія електросамоката постраждала 41-річна жінка

1113

З забоями та іншими ушкодженнями до лікарні звернулася 41-річна тернополянка. Жінка отримала травми в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

Аварія трапилася 19 квітня близько 17:15 на вулиці Бродівська. Про потерпілу на лінію 102 повідомив черговий лікар. Жінка каже, що знаходилася на тротуарі, коли її збив водій електросамокату. Після наїзду чоловік не зупинився. Триває перевірка.

Працівники поліції нагадують, що згідно з правилами, в містах України їздити на самокатах потрібно велодоріжками зі швидкістю до 20 км/год, пішохідними зонами — до 5 км/год. Пересуватися проїжджою частиною або трамвайними шляхами не можна.

Заборонено: їздити у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, перевозити пасажирів, триматися під час руху за інший транспортний засіб, користуватися телефоном під час їзди.

Під час катання звертайте увагу на пішоходів та завжди поступайтеся їм дорогою. Пам’ятайте про інших водіїв та транспортні засоби.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що хлопчик на дитячій машинці збив бабусю в центрі Тернополя, поліція розшукує свідків.

Також 20 хвилин повідомляли, що минулого року у Тернополі затвердили правила їзди на електросамокатах та гіроскутерах.