додому Головні У Тернополі сьогодні попрощалися із загиблим воїном, Юрієм Бачинським

У Тернополі сьогодні попрощалися із загиблим воїном, Юрієм Бачинським

1674

У Тернополі сьогодні попрощалися із загиблим воїном, Юрієм Бачинським. Не зважаючи на те, що у чоловіка 4-ро дітей, він пішов на захист України у перші місяці повномасштабної війни. Прекрасний батько та чоловік, такими словами знайомі та рідні описують Юрія. Побратими героя, розповідають, що на прифронтових територіях чоловік також з любов’ю ставився до місцевих дітей, вчив їх займатися спортом та намагався повеселити. Загинув тернополянин 8 травня на Донеччині, сьогодні захисника провели в останню путь. Вічна пам’ять герою.

Люблячий чоловік та прекрасний батько для дітей. Такими словами описують Юрія Бачинського, загиблого воїна, з яким сьогодні попрощалися у Тернополі. У чоловіка було четверо дітей, та не зважаючи на це він пішов добровольцем на фронт у перші місяці повномасштабної війни, зі словами: “Я знаю, що буду захищати”.

Про його любов та опіку до дітей розповідають і побратими Юрія. Кажуть, навіть на прифронтових територіях чоловік з любов’ю ставився до місцевих дітей, вчив їх займатися спортом та намагався повеселити.

Юрiй Бaчинcький був cтрiльцем-caнiтaрoм у 35-й oкремiй cтрілецькій бригaдi. Захисник врятував на фронті не одне життя. А своїх побратимів – заряджав позитивом, розповідає Уляна Білик.

У Юрія залишилися дружина і четверо дітей: двоє дівчат і двоє хлопців. 19-річна донька героя, Анастасія Бачинська – чемпіонка Європи у складі збірної України та бронзова призерка з гімнастики.

Загиблому герою було 46, загинув Юрій на Донеччині 8 травня. Вічна слава Героям, які полягли в боях за нашу вільну, незалежну Україну!