додому Новини У Тернополі попрощалися із двома захисниками, які загинули у боротьбі за кордони...

У Тернополі попрощалися із двома захисниками, які загинули у боротьбі за кордони рідної землі

1979

У Тернополі сьогодні попрощалися із двома захисниками, які загинули боронячи кордони рідної землі від окупантів. Назарій Шимків загинув на Доннечині від вогнепального поранення на передодні свого Дня народження. 17 лютого йому мало виповнитися 32 роки. У домі печалі, попрощалися з Віктором Мельниченком кaпітaном пoліції, стaршим інспектoром кoрпусу oперaтивнo-рaптoвoї дії Гoлoвнoгo упрaвління Нaцioнaльнoї пoлiцiї в Тернoпiльськiй oблaстi. Загинув захисник у Бахмуті, виконуючи бойове завдання, йому було 33. Вічна пам’ять героям!

Занадто дорога ціна нашої перемоги. У Тернополі попрощалися з двома героями. Назарій Шимків загинув захищаючи Україну на Доннечині дев’ятого лютого від вогнепального поранення в груди. Про чоловіка друзі та рідні кажуть, захисник що був добрим, розумним, а ще любив тварин.

На жаль, створити свою сім’ю Назарій не встиг. Ворожа куля забрала життя воїна на 31 році життя, на передодні його Дня народження. У захисника залишилися батьки та сестри.

Цього ж дня у “Домі печалі”, попрощалися з Віктором Мельниченком – кaпітaном пoліції, стaршим інспектoром кoрпусу oперaтивнo-рaптoвoї дії Гoлoвнoгo упрaвління Нaцioнaльнoї пoлiцiї в Тернoпiльськiй oблaстi. В органах внутрішніх справ Віктор Мельниченко служив з 2008 року. 13 лютого з Бахмута надійшло повідомлення про загибель 33-річного захисника. Вічна пам’ять та слава героям, які загинули за волю, свободу і незалежність України. Найщиріші співчуття рідним.