додому Головні Увага! На Тернопільщині вводять комендантську годину з 22.00 до 6.00

Увага! На Тернопільщині вводять комендантську годину з 22.00 до 6.00

8667

На Тернопільщині, та у Тернополі зокрема  вводять комендантську годину з 22.00 до 6.00. Про це на офіційній сторінці повідомив голова Тернопільської ОДА Володимир Труш. Людей закликають не панікувати і дотримуватись правил. 

Під час комендантської години ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ : 

–  перебування громадян з 22.00 год. до 06.00 годин на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень,які будуть надаватися виключно працівникам підприємств та організацій,що забезпечують життєдіяльність міста;
-забороняється рух власного транспорту.
Але це не привід для паніки. Станом на на 15:50 ситуація на Тернопільщині стабільна і контрольована! Дякуємо нашим Збройним Силам за мужню боротьбу!
Нагадую ще раз, сигнал для населення – звук сирени!
Як нам допомогти?
– Ми знімаємо всі інформаційні знаки і таблички – назви міст, селищ, вулиць. Це заходи безпеки, не фотографуйте і не панікуйте;
– якщо ви побачили техніку без розпізнавальних знаків, НЕ пишіть про це в чати, повідомляйте одразу українським військовим на гарячі лінії ЗСУ.
Телефон Міністерства оборони та ЗС України
0 800 50 04 42
+380 93 101 3100 СБУ
– прошу виконувати законні вимоги правоохоронців на блок-постах!
Зараз співробітники поліції несуть там службу, проводять перевірки документів та оглядають транспортні засоби. Можуть виники затори на в’їздах та виїздах з населених пунктів. Прошу з розумінням поставитися до таких дій силовиків у період військового стану та виконувати усі їхні законні вимоги.
– ми включили у Тернополі вуличне радіо!
Там звучатимуть наші повідомлення про те, як треба себе поводити і заклики не панікувати.
– працюють наші гуманітарні штаби, які допомагають людям, що їдуть до нас з областей, де ведуться активні бойові дії, ми поселяємо і можемо забезпечити харчами.
– закликаю не панікувати, не поширювати недостовірну інформацію.