додому Головні У Марійському духовному центрі “Зарваниця” напередодні Дня матері відбулася проща матерів загиблих...

У Марійському духовному центрі “Зарваниця” напередодні Дня матері відбулася проща матерів загиблих військовослужбовці

545

У Марійському духовному центрі “Зарваниця” напередодні Дня матері відбулася проща матерів загиблих військовослужбовців, які віддали своє життя за незалежність України. Проща матерів розпочалась із Божественної Літургії після служби відбулося освячення води та панахида, яку очолив архієпископ митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій Семенюк помолившись за усіх загиблих героїв України. На прощі побував і наш – Назарій Голуб.

Напередодні Дня матері у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася проща матерів загиблих військовослужбовців. На прощу приїхала Ольга Шарабуряк мати загиблого бійця Володимира Шарабуряка, який загинув поблизу Слов’янська ще у 2014 році. Син пані Ольги загинув у підбитому гелікоптері, який повертався з району гори Карачун. Разом з Володимиром загинуло 12 чоловік у тому числі генерал-майор Сергій Кульчицький.

Пані Ольга приїхала на прощу з Івано-Франківська разом із іншими матерями, у яких загинули сини на війні.

До прощі доєдналася і Марія Голян з Бережан. Жінка переконана, що молитися за наших захисників та захисниць у такий важкий час потрібно усім матерям.

Під час прощі відбулась Божественна Літургія, на якій були матері із фотографіями своїх загиблих синів, після літургій відбулося освячення води,
та панахида, яку очолив архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій Семенюк, помолившись за усіх загиблих героїв, які віддали своє життя за нашу Незалежність.