додому Новини Три причини застрахувати власне здоров’я

Три причини застрахувати власне здоров’я

584

Наше здоров’я — це те, що ми всі найбільше боїмося втратити в житті. Однак, скільки б не проповідували здоровий спосіб життя та відмову від шкідливих звичок, якісь хвороби неминуче трапляються в нашому житті. І саме тоді постає питання якісної медичної допомоги. Швидко знайти ідеальну клініку, записатися на консультацію до лікаря з багаторічним досвідом і здати необхідні аналізи, коли в країні діє воєнний стан, може бути непросто. Ситуація ускладнюється тим, що за численні послуги доводиться платити. Але якщо заздалегідь придбати медичну страховку, більшості цих проблем можна уникнути. 

Чому потрібно страхувати власне здоров’я

Серед основних причин, чому потрібно страхувати власне здоров’я, можна виділити три основні:

  1. Фінансовий захист. Медичне страхування може покрити повністю або більшу частину витрат, пов’язаних з лікуванням захворювань або реабілітацією після травм. Це включає оплату візитів до лікаря, госпіталізацію, проведення операції та інших процедур, придбання ліків. Покриття відбувається у межах страхової суми, зазначеної в договорі. Таким чином застрахована особа відчуває себе впевненіше.
  2. Доступ до медичної допомоги. Страхові компанії мають домовленості з лікарськими установами, це дозволяє людям отримати якісну медичну підтримку за доступними цінами. Завдяки наявності медичної страховки люди можуть навіть нічого не платити і отримати лікування, яке вони, можливо, не могли б собі дозволити без страхового поліса.
  3. Профілактичні заходи. У рамках амбулаторно-клінічної допомоги клієнт страхової компанії може звернутися до медичного закладу і пройти діагностичне обстеження. У такий спосіб можна виявити захворювання на ранній стадії. Регулярні огляди лікаря, вакцинація, обстеження допоможуть потурбуватися про власне здоров’я.

Ці причини є головними для оформлення поліса добровільного медичного страхування.

На що звернути увагу під час вибору договору

Насамперед варто дізнатися максимум інформації про статус страхової компанії. Приміром, однією з найбільших організацій на українському ринку страхування є страхова компанія «УНІКА», яка дбає про доступність програм страхування, надійне обслуговування для кожного клієнта та системність у процесі підписання договорів з організаціями-партнерами.

Також на цьому етапі варто ознайомитися з видами покриття, які пропонує компанія, і обрати той, який найкраще відповідає потребам і бюджету. Основними критеріями вибору є розмір максимальної страхової суми, статус клінік, де буде проводитися обслуговування, витрати на екстрену стоматологію, планову стаціонарну допомогу.

СК «УНІКА» має гнучкі програми страхування для забезпечення оптимального захисту вашого здоров’я, забезпечує цілодобову підтримку Служби медичного Асистансу. Договір з цією організацією — це ваша впевненість у завтрашньому дні.