додому Гороскоп від Івана Круп'яка Тижневий гороскоп від Івана Круп’яка (з 24 до 30 січня)

Тижневий гороскоп від Івана Круп’яка (з 24 до 30 січня)

923

Овен 21 березня – 20 квітня

Овнів очікує насичений, але доволі легкий тиждень, коли майже все заплановане буде вдаватись без надмірних зусиль. Не зайвим буде скласти список важливих завдань, щоб правильно розподілити свій час. А на вихідних дозвольте собі максимально перезавантажитись.

Телець 21 квітня – 21 травня

У Тельців попереду дуже активний період у житті, коли потрібно буде повернутись у робочий ритм. Тому заряджайтесь гарним настроєм, не ігноруйте перерви на каву, а також не сумнівайтесь у своїх силах. Зараз дуже сприятливий час.

Близнята 22 травня – 21 червня

Близнюкам цього тижня не зайвим буде зосередити увагу на своїх бажаннях та цілях. Якщо ви прагнете змінити своє життя, то потрібно починати з себе. Хай це керуватиме вами упродовж тижня та надихатиме впроваджувати корисні звички. А у вільний час краще уникати суперечок та працювати над рівновагою.

Рак 22 червня – 22 липня

Ракам не зайвим буде частіше прислухатись до думок та порад близьких, адже це зменшить шанси на дрібні та дурні помилки. Звісно ж, це не означає, що варто сліпо йти за чиїмись рекомендаціями, але брати їх до уваги справді потрібно. На вихідних спробуйте повернутись до хобі, що приносило радість.

Лев 23 липня – 23 серпня

Продуктивність Левів у новому тижні зросте до неабияких позначок, тож користуйтесь цим періодом та працюйте над собою. Якщо правильно розподілити сили, то можна наблизитись до своїх цілей значно швидше. звісно ж, не забувайте і про перерви.

Діва 24 серпня – 23 вересня

Дівам краще уникати зустрічей з людьми, після яких у них виникає неприємний осад. Конфліктні та токсичні особистості можуть призвести до занепаду сил та відсутності бажання рухатись вперед. Тому зосередьте увагу на тому, що справді зараз важливе.

Терези 24 вересня – 23 жовтня

Початок тижня подарує Терезам можливість зрушитись з однієї точки, тож докладіть максимум зусиль для цього. І не забувайте про планування. Така дрібна, але важлива річ допоможе чіткіше бачити шлях до своїх цілей. Не сходьте зі шляху, якщо справді прагнете змін.

Скорпіон 24 жовтня – 22 листопада

Скорпіонам у новому тижні випаде нагода не лише потішити себе приємними покупками, а й позбутись всього зайвого. Звільняйте простір для нового та не прив’язуйтесь до речей, що не приносять радість. Новий тиждень буде сповнений хороших сюрпризів.

Стрілець 23 листопада – 21 грудня

Січень продовжує приносити Стрільцям теми для роздумів про щастя та рівновагу. Тому і новий тиждень не буде винятком з правил. Ставте перед собою нові цілі та не забувайте, що однієї удачі буває замало. Ви здатні на неймовірне, коли вірите в себе.

Козеріг 22 грудня – 20 січня

Козероги надто міцно застрягли у полоні негативного мислення, що часто призводить до непотрібних проблем. Тому цього тижня спробуйте зламати ці кайдани поганих думок та зосередити увагу на хорошому. Це допоможе покращити ситуацію у всіх сферах життя.

Водолій 21 січня – 18 лютого

Водоліям астрологи рекомендують доволі добре обдумувати всі свої слова та вчинки цього тижня. Інколи під дією емоцій ви можете сказати зайве або ж наважитись на доволі дивні речі. Тож зараз краще прийміть бік спокійного спостерігача.

Риби 19 лютого – 20 березня

Риб очікує неабиякий час для того, щоб попрацювати над власним мисленням та баченням світу. Не відмовляйтесь від отримання нових знань. Будьте відкритими для нового і не бійтесь рухатись вперед.