додому Головні Тернопільська “Нива” програла черкаському “ЛНЗ” з рахунком 1:2.

Тернопільська “Нива” програла черкаському “ЛНЗ” з рахунком 1:2.

602

Весняну частину сезону тернополяни розпочали на домашньому стадіоні ім. Романа Шухевича. З перших хвилин наша команда створювала гольові моменти, але для перемоги цього було недостатньо. Подробиці футбольного поєдинку – у сюжеті Назарія Голуба.

Футбольний матч між Тернопільською “Нивою” та Черкаським “ЛНЗ” відбувся 8 квітня на Тернопільському міському стадіоні. З перших хвилин тернополяни розпочали активну гру і мали декілька моментів, але реалізувати їх не вдалося. Відкрили рахунок гості, Сергій Шестаков виконав навіс з правого флангу, а Назарій Нич головою пробив повз нашого воротаря. З рахунком 0:1 команди пішли на перерву.

Другу частину матчу активніше проводили черкащани. І через цю активність на 75 хвилині матчу Максим Лопирьонок, забив у ворота “Ниви”.

Один м’яч тернополянам все ж вдалось відіграти на останній хвилині основного часу. Ігор Гатала вдало подав з кутового і Андрій Зінь головою переправив м’яч в захисника “ЛНЗ”, результат – м’яч у сітці воріт. Для фінального штурму воріт “ЛНЗ” тернополянам не вистачало часу, а так рахунок 1:2 на користь черкащан.

Наступний матч у чемпіонаті жовто-зелені проведуть на виїзді у Києві. Проти “Оболоні” гра запланована 15 квітня о 15:00.