додому Новини Тернопільська “Нива” зійшлася у повторному поєдинку проти команди “ЛНЗ” із Черкас

Тернопільська “Нива” зійшлася у повторному поєдинку проти команди “ЛНЗ” із Черкас

570

В нічию! Тернопільська “Нива” зійшлася у повторному поєдинку проти команди “ЛНЗ” із Черкас. Нагадую, що попередній домашній матч тернополяни програли із рахунком 1:2. Цього разу на виїзді тернополяни показали свою активність та проявили футбольну агресію і зіграли в нічию, матч завершився з рахунком 1:1. 

В першій половині матчу черкащани розпочали тиснути на тернополян і вже на шостій хвилині першого тайму, Антон Савін пробив у дальню стійку воріт “Ниви”, але переглянувши систему VAR, арбітри зафіксували офсайд і гол – не зарахували. Відразу після того тернополяни активізувалися і Андрій Різник зачепившись та зберігши м’яч пердав пас на Романа Волохатого, але реалізувати атаку у забитий м’яч не вдалося.

На 38 хвилині гри м’яч влучив у руку захиснику тернополян Роману Сливі і арбітр призначив пенальті. Реалізувати одинадцятиметровий вдлаося Віталію Бойко, пробивши низом у кут воріт. З рахунком 0:1 у користь черкащан перший тайм закінчився.

Після перерви обидві команди розпочали досить активну гру і проводили небезпечні моменти біля воріт суперників. На 75 хвилині Ігор Гатала вигриз м’яч у суперників та пробив низом за штрафної зони воріт у дальній кут воріт та зрівняв рахунок. Одразу після забитого голу, черкащани провели атаку, але тернополян від забитого голу врятувала перекладена. З рахунком 1-1, матч завершився.