додому Новини Тернополян запрошують на міський День здоров’я, організатори підготували насичену програму

Тернополян запрошують на міський День здоров’я, організатори підготували насичену програму

1870

7 квітня о 14:00 на Театральній площі міста розпочнеться День здоров’я. Здоров’я, наголошують організатори свята, передусім, потрібно не лікувати, а зберігати. Цьому і навчатимуть містян різного віку впродовж кількох годин. Обіцяють багато цікавих локацій, майстер-класи, спортивні змагання та квести. До проведення свята долучається і телекомпанія TV-4. Дітей, які прийдуть на Театральний майдан, запрошуємо стати учасниками нашої дитячої програми “КіндерШоу”!

Міський фестиваль “День здоров’я” буде багатим на події, обіцяють організатори. Передусім, близько десятка профільних лікарів обстежуватимуть усіх охочих та надватимуть консультації. Також передбачені локації з кінезіотейпуванням, рекомендаціями із планування сім’ї, наданням першої долікарської допомоги. На відвідувачів Дня здоров’я чекає також цікава розважальна частина.

– Починається розважальна частина тим, що в нас буде загальноміська руханка. Це розминка близько 15 хвилин, де залучається від дітей найменших двохрічних і завершуючи людьми похилого віку, які зроблять міську на площі розминочку. Після цього ми всі разом шикуємося на оздоровчий забіг. Пробігаємо забіг дистанцією близько 400 метрів тут на Театральному майдані, де кожен учасник забігу отримає подарунки, – розповідає директор Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Галина Федорович.

Діти також зможуть взяти участь у майстер-класах: танцювальних, ігрових, естафетних, спортивних. На окремій локації наноситимуть аквагрим, також діятиме фотозона.

– Для дорослих ми запрошуємо реєструватися на спортивний квест. Піший квест по Тернополю, де вони здобуватимуть на певних КП очки і, власне, визначатимемо переможця. Поки що в нас зареєстровано 10 команд. Наймолодшим учасником квесту є хлопчик віком 6 років, найстаршому поки 35. В основному це молодь, дорослі, які беруть з собою на квест також дітей, – каже Галина Федорович.

Організатор заходу – Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення. Цього року йому виповнюється 5 років. З цієї нагоди для усіх відвідувачів свята, які народились у 2014 році, підготували подарунки.

Співорганізатор заходу – наш телеканал. Тож під час свята Дня здоров’я діти, які прийдуть на локацію TV-4, зможуть знятись у найвеселішому дитячому блозі – програмі “Кіндер Шоу”.

Для тих, кому прийти не вдасться, подивитись дійство також можна буде наживо у телевізорі та інтернеті.

Запрошуємо на День здоров’я 7 квітня о 14:00 на Театральний майдан Тернополя.