додому Новини Сьогодні Тернопільщина прощається одразу із кількома героями

Сьогодні Тернопільщина прощається одразу із кількома героями

1731

Сьогодні у Михайлівському соборі прощалися із загиблим на війні екс-нардепом Олегом Барною, який загинув на війні. Після служби в храмі церемонія продовжилася на Майдані Незалежності. Попрощатися з Барною прийшли десятки людей, в тому числі 5-ий президент України Петро Порошенко з дружиною.

Разом з Олегом Барною в останню путь провели командира єгерського взводу Валерія Дорохова. Він також наш земляк. 31-рiчний тернополянин загинув у Донецькій області. Валерiй був командиром взводу роти охорони мiського вiйськкомату, а став командиром бойового єгерського взводу. Випускник юридичного факультету Тернопiльського Захiдноукраїнського унiверситету.

У місті попрощалися з Мирославом Сидором. Його життя обірвалося під час захисту України від російських окупантів. Він загинув внаслідок ДТП під час виконання бойового завдання. Побратими, друзі і рідні згадують про Мирослава як дуже світлу, розумну, патріотичну і життєрадісну людину. Йому було 39 років. В Iвана Митулинcького залишилиcя дpужина, тpиpiчний cин, матір і cecтpа.

Виcловлюємо cпiвчуття piдним, близьким та побpатимам. Вiчна пам’ять i шана Гepоям!