додому Новини Розпочалась реєстрація на найбільшу в Україні теренову гру “Гурби-Антонівці”

Розпочалась реєстрація на найбільшу в Україні теренову гру “Гурби-Антонівці”

1502

Хлопців та дівчат віком від 18 до 29 років запрошують пожити 60 годин у лісі. 2 травня 2019 року стартує найбільша в Україні теренова спортивно-патріотична гра для молоді “Гурби-Антонівці”, що проходитиме на межі Тернопільської та Рівненської областей.

Впродовж трьох діб (до 5 травня) учасники гри житимуть в лісі та відтворюватимуть партизанську боротьбу на місці найбільшого бою УПА проти НКВС, змагатимуться за перемогу та набуватимуть досвіду командної роботи і поводження в екстремальних умовах.

Гра поєднує в собі елементи спортивного та морального вишколу. Щороку вона збирає більше трьох з половиною сотень молодих та активних людей.

Щоб стати учасником “Гурби-Антонівці”, необхідно заповнити онлайн-анкету, надіслати скан-копії документів (паспорта та ідентифікаційного коду) на електронну скриньку gurby.mnk@gmail.com та оформити страховий поліс (спортивний) на період гри.

Після виконання усіх умов реєстрації, інформація про затверджених учасників розміщуватиметься на сайті гри gurby.org.ua. Кожен учасник, який вперше поїде на гру, повинен пройти тренування.