додому Новини Полум’я могло перекинутися на житлові будинки: рятувальники встигли погасили пожежу у Тернополі...

Полум’я могло перекинутися на житлові будинки: рятувальники встигли погасили пожежу у Тернополі (ВІДЕО)

21843

19 квітня у Тернополі виникла пожежа на вулиці Микулинецькій. Вздовж річки Серет палав очерет.

Вогонь поширився двома осередками, загальною площею близько 5,5 га. Цьому сприяла посушлива погода та різкі пориви вітру, в різних напрямках, розповідають рятувальники. Також спалахнуло сміття, розкидане окремими осередками, на площі 200 м.кв.

Вогнеборцям вдалося вчасно зупинили полум’я, яке підходило  до приватних житлових будинків. Відстань до небезпеки становила близько 40 метрів.

Загалом до боротьби з вогнем залучили 5 одиниць техніки, 20 рятувальників, а також 15 місцевих жителів. Врятувано 4 помешкання та будівлю каналізаційної споруди КС-4.

Знову горить сухостій: ліквідовують пожежу вздовж річки Серет

19 квітня о 13:27 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в Тернополі на вул. Микулинецькій. Вздовж річки Серет палав очерет.Пожежа швидко набирала обертів. Посушлива погода та різкі пориви вітру, в різних напрямках, сприяли швидкому розповсюдженню вогню. Полум’я миттєво поширилося двома осередками, на загальній площі близько 5,5 га. Також спалахнуло сміття, розкидане окремими осередками, на площі 200 м.кв.Враховуючи складність та площу пожежі, загалом до гасіння було залучено 5 одиниць техніки та 20 рятувальників. До боротьби з вогнем долучилися й 15 місцевих жителів.

Опубліковано Управління ДСНС України у Тернопільській області Неділя, 19 квітня 2020 р.