додому Новини Перший етап навчань пройшли бійці новоствореної штурмової бригади “Лють”

Перший етап навчань пройшли бійці новоствореної штурмової бригади “Лють”

584

Перший етап навчань пройшли бійці новоствореної штурмової бригади “Лють”. У наближених до бойових умовах бійці, жінки нарівні з чоловіками вчились надавати медичну допомогу та вдосконалювали навички поводження із різними видами зброї.

У цивільному житті – автомаляр, нині – боєць штурмової бригади “Лють”. Тернополянин у перші дні війни пройшов військово-лікарську комісію. Але боронити наші землі має можливість лише рік по тому.

– На початку війни 28 лютого я пройшов тест ВЛК на воєнкоматі, але так як я не служив – нас не брали у першу чергу. Ми чекали свого часу, зараз ми тут.

Таких новачків у військовій сфері – до штурмової бригади наступу “Лють” приєдналось чимало. Тренування відбувалися у наближених до бойових умовах.

Під час навчання інструктори відпрацювали з бійцями різні сценарії: ведення вогню з укриття, евакуація пораненого з поля бою та наданням йому першої домедичної допомоги. Посилено вдосконалили навички поводження з різними видами зброї. Інструктори кажуть, бійці вмотивовані і виконують завдання “на повну”.