додому Новини “Падаючи на сніг”: презентували музичний кіно-кліп, присвячений полеглим військовослужбовцям

“Падаючи на сніг”: презентували музичний кіно-кліп, присвячений полеглим військовослужбовцям

1164

У Тернополі відбулася офіційна прем’єра музичного кіно-кліпу на композицію гурту “Нічлава” (Андрій Підлужний&Андрій Гураль) “Падаючи на сніг”. Його зняли на основі реальних трагічних та, водночас, героїчних подій і присвятили пам’яті полеглих військовослужбовців 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола.

Міні-фільм несе історичну цінність для Тернополя та України. Адже у його сюжеті відтворена правдива історія російсько-української війни, що демонструє, наскільки героїчно воювали і воюють наші тернопільські артилеристи, захищаючи Україну від російських загарбників.

У кліпі знялися військовослужбовці 44 окремої артилерійської бригади. Для максимально реалістичного відтворення бойових дій, які зараз тривають на Сході України, у кліпі знялися також актори, спортсмени, бойові офіцери, добровольці та студенти кафедри “Театральне мистецтво” ТНПУ ім. В. Гнатюка.

Як наголошує сам Андрій Підлужний, ідея написання пісні на військову тематику виникла через те, що подібних пісень, де б торкалася тема війни, сьогодні є досить мало, а пам’ятати потрібно кожного, хто віддав своє життя за мир і спокій в Україні.