додому Новини Оперативники затримали крадія акумуляторних батарей

Оперативники затримали крадія акумуляторних батарей

710

У вчиненні крадіжок автомобільних акумуляторів співробітники Тернопільського райуправління поліції підозрюють 42-річного жителя обласного центру. Поліцейські встановили причетність чоловіка до трьох фактів незаконного заволодіння чужим майном.

До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що невідома особа вночі проникла на територію одного із підприємств Тернополя та викрала з вантажівки дві акумуляторних батареї. Завдані збитки заявник оцінив на суму понад сім тисяч гривень.

Крадені акумулятори співробітники карного розшуку Тернопільського райуправління поліції виявили на одному із пунктів металобрухту. Вже невдовзі поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його відповідно до статті 208 КПК. Причетним до злочину виявився 42-річний житель Тернополя.

З’ясувалося, він вчинив ще дві схожі крадіжки на території обласного центру. Зловмисник вночі обікрав дві автівки на масиві «Східний». З обох транспортних засобів зняв акумулятори.

Фігурант вже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців – був раніше судимий за майнові злочини. Слідчі оголосили йому підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.