додому Новини Ноутбуки Lenovo: на що варто звернути увагу під час вибору

Ноутбуки Lenovo: на що варто звернути увагу під час вибору

790

Купівлю ноутбуків багато людей розглядають як звичайний процес — настільки міцно й глибоко вони синхронізувалися з повсякденним життям. У продажу можна знайти безліч варіантів. Одним із глобальних постачальників ноутбуків на світовому ринку комп’ютерної техніки є китайський бренд Lenovo. Продукція відповідає всім сучасним технічним характеристикам, але доступна за ціною.

В інтернет-магазині Eldorado.ua можна купити ноутбук Lenovo бюджетної або преміальної лінійки. Вибір моделі обумовлюється завданнями, поставленими перед ноутбуком — для навчання, роботи, ігор тощо.

Категорії ноутбуків Lenovo

Компанія-виробник пропонує чотири основні серії ноутбуків. Кожна з них орієнтована на свого користувача:

  1. IdeaPad. Оснащений базовим функціоналом, достатнім для комфортного побутового використання. Головні переваги:  легкість, компактність, зручна клавіатура, наявність портів та роз’ємів для підключення смартфонів та інших гаджетів. Мінус — можливий перегрів корпусу за великих навантажень.
  2. ThinkPad. Належить до середнього цінового сегменту. Більшість моделей оснащено енергоємною батареєю, яка працює в автономному режимі до 5–8 годин. Корпус має надійний захист від вологи та пилу, а матове покриття виглядає максимально акуратно, тому що на ньому не залишаються відбитки пальців.
  3. Yoga. Ноутбуки-трансформери, які легко впізнати за стильним дизайном. Відмінний робочий інструмент, особливо для тих, кому часто доводиться працювати «на бігу». Лептопи цієї серії можуть похвалитися високою продуктивністю та якістю збірки. Відмінна риса — здатність екрану відкриватися під різними кутами, тож можна використовувати ноутбук у режимі планшета.
  4. Legion. Ігрові девайси із серйозною «начинкою». Зовнішнє оформлення виглядає суворим та лаконічним. Потужні процесори доповнені спеціальною системою охолодження, що перешкоджає перегріванню техніки.

Критерії вибору

Вартість ноутбука безпосередньо залежить від набору технічних параметрів, які можна подивитися в інструкції або описі картки товару. Значення мають такі показники:

  • тип та обсяг оперативної пам’яті;
  • відеокарта (дискретна чи інтегрована);
  • ємність аккумулятору;
  • тип та обсяг жорсткого диска;
  • роздільна здатність та частота оновлення екрана;
  • тип процесора.

Також вивчіть відгуки покупців, щоб скласти попередню думку про модель, що цікавить. Ознайомитися з ними можна на великих маркетплейсах та спеціальних сайтах-відгуках.