додому Новини Нові моделі смартфонів від бренду Apple: які їхні переваги

Нові моделі смартфонів від бренду Apple: які їхні переваги

1529

Нові моделі смартфонів від бренду Apple є черговою можливістю купити високоякісну техніку з унікальним функціоналом та характеристиками. Так сталося і після випуску чергового смартфону iPhone 13, коли виробник оновив параметри та суттєво збільшив кількість відтінків телефону, доступних до покупки. Є небесно-голубий, золотий, срібний та графітовий кольори.

Поліпшення торкнулися практично всіх параметрів та характеристик. Основна увага при оцінці смартфону Айфон 13 звернена на збільшення потужності та появу нової камери з покращеними характеристиками зйомки. Тепер якісні зображення створюватимуться навіть за недостатнього рівня освітлення.

Ключові параметри iPhone 13 Pro Max

Це покращена модель, яку часто розглядають як функціональний додаток для бізнесу та роботи. Основою є OLED-дисплей із діагоналлю 6,7 дюймів. У моделі Айфон 13 Про Макс використовується екран Super Retina XDR, що має роздільну здатність 2778 х 1284 пікселів. Завдяки цьому покращується якість картинки, вона стає контрастною та насиченою.

Слотів для карт пам’яті немає, тому потрібно заздалегідь подумати, який обсяг вбудованої пам’яті вибрати:

  • 128 ГБ;
  • 256 ГБ;
  • 512 ГБ;
  • 1 ТБ.

Деякі вирішують проблеми з пам’яттю завдяки хмарним технологіям, зберігаючи більшість фотографій, відео та документів на сторонніх сервісах.

Особливості новинок

Серед основних характеристик нових смартфонів – встановлення процесора А15 Bionic на 5 ядер. Істотне збільшення продуктивності дозволяє конкурувати з іншими смартфонами та задавати тренди. Обробка запитів користувачів відбувається без їхньої участі.

Торкнулися зміни операційної системи iOS 15. Тепер з’являються нові шрифти та дизайн кількох значків. Також є функціонал для зміни параметрів виведення повідомлень та застосування навігації. Спілкування доступне за технологією FaceTime.

Характеристики камер

Оновлення стосуються і камер, адже новинки одержують по три об’єктиви на 12 Мп. Матриці працюють із технологією LiDAR, що гарантує високу якість підсумкових зображень. Є два варіанти зуму – 15х цифровий та 3х оптичний. Кожен із них забезпечує нормальне наближення навіть на великі відстані.

При використанні цифрового масштабування змінюється роздільна здатність. При збільшенні масштабу зображення з’являються зайві шуми, тому з камерою потрібно попрацювати, щоб налаштувати її під свої завдання. Багато хто відзначає, що триразовий оптичний зум ідеально підходить для більшості завдань.