додому Новини “Новорічна історія незнайомців”: дивіться у новорічну ніч на телеканалі “TV-4”

“Новорічна історія незнайомців”: дивіться у новорічну ніч на телеканалі “TV-4”

678

У фільмах найцікавіші зимові пригоди трапляються саме у новорічну ніч. Не менш яскраву святкову історію вирішила створити команда телеканалу TV-4. Для наших глядачів телевізійна команда відзняла “Новорічну історію незнайомців”.  


У цих конвертах – не новорічні привітання, а різноманітні завдання, які для учасників шоу підготували режисери. Згідно із задумом, у переддень свята їм прийшли смс-повідомлення з запрошенням. Попередньо люди, які стали героями історії, не знайомі між собою та дізнаються з ким вони святкуватимуть Новий рік лише погодившись на телевізійну пригоду.

— Зустріч незнайомців в такому телевізійному форматі буде дуже такою цікавою. Ці люди будуть не лише спілкуватися між собою, вони будуть грати деякі такі квести, ігри, які ми їм запропонуємо. Скажу наперед, що це буде різнопланова така гра. Хтось може готувати, хтось співати. Ці всі ігри будуть задля того, аби кожен зміг дізнатись про ту чи іншу людину набагато більше, — каже режисерка реаліті “Новорічна історія незнайомців” Тетяна Скиба.

Герої історії не мають сценарію, тому всі події, цікавинки та несподіванки стануть для них сюрпризом і справжнім викликом. А емоції від таких пригод – не зіграні, а дійсно щирі.

Дивіться “Новорічну історію незнайомців” 31 грудня о 22:30, а також у повторах: 1 січня о 15:00, 7 січня о 21:30, 13 січня – 22:35, 14 січня – 11:30

— До того TV-4 схожого проекту не робив. Це буде реаліті, живі емоції, справжні відчуття, передчуття Нового року, свята. Наша ідея – довести людям, що дива існують, що потрібно мріяти, не боятись ризикувати, знайомитись з людьми, відкривати для себе нові професії і просто любити життя, — зізнається режисерка реаліті “Новорічна історія незнайомців” Христина Черешнюк.

Як розвиватимуться події святкового квесту? Чи впораються з завданнями наші герої та чи погодяться вони святкувати Новий рік в компанії один одного? Аби дізнатись відповіді на ці питання, не пропустіть “Новорічну історію незнайомців” у головну ніч року на телеканалі TV-4.

Наші партнери:

                                  Генеральний партнер Корпорація “Опілля” 

 

 

                          Ексклюзивний партнер Будівельна компанія “Матла” 

                          Офіційний партнер Музичний центр “Бастер” 

                   Гостинний партнер готельно-ресторанний комплекс “Rudison”