додому Новини На час воєнного стану судом було прийнято рішення про зняття з розгляду...

На час воєнного стану судом було прийнято рішення про зняття з розгляду судових справ

1633

У зв’язку з запровадженням воєнного стану та з вторгненням російський військ в Україну, Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області з метою дотримання безпеки громадян просить обмежитися у відвідуванні суду.

Судом було прийнято рішення про зняття з розгляду судових справ призначених у даний період у яких пояснення учасників справи є обов’язковими та які не можуть бути розглянуті без їх участі, про що сторони справи будуть повідомлені додатково. Всі невідкладні судові справи будуть розглядатися у встановленому законом порядку. З усією відповідальністю повідомляємо, що у вказаний період часу, судом не будуть прийматися рішення по залишенню справ без розгляду у зв’язку з неявкою сторін.

Окрім того, Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області рекомендує учасникам судового процесу використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (електронний кабінет, електронну пошту та телефон). Рекомендуємо направляти позовні заяви, заяви процесуального характеру на адресу Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області поштою за адресою: 46003, м. Тернопіль, вул.. Котляревського, 34. E-mail: inbox@tem.te.court.gov.ua

Телефони: Контакт-центр: 0-800-501-492 (безкоштовно на всій території України)риймальня суду суду (0352) 52-83-85 Слідкуйте за нашими новинами на офіційному веб-порталі та сайті соцмережі «фейсбук» суду. Пресслужба суду.