додому Новини На Сході від кулі снайпера загинув боєць з Тернопільщини

На Сході від кулі снайпера загинув боєць з Тернопільщини

3103

Під час виконання бойового завдання біля Золотого 9 липня загинув солдат з Тернопільщини. Володимир Яськів, так звати українського захисника, якого смертельно поранив ворожий снайпер. Про це повідомила пресслужба ОТУ «Північ» та 24 ОМБр імені короля Данила. 

– Володимир знаходився на чергуванні та вів спостереження за противником, коли окупанти почали масований обстріл з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, протитанкових керованих ракет та мінометів 82-го калібру. Ворогу була надана адекватна відповідь з дозволених засобів озброєння для придушення вогневих точок противника. Але під час зміни позиції старшим солдатом Яськівим сталося непоправне…ворожий снайпер смертельно поранив Володимира. Характер поранення виявився несумісним з життям, – розповіли представники бригади.

Відомо, що Володимир Богданович Яськів народився 29 липня 1977 року і був родом з селища Великі Бірки, що на Тернопільщині. Невдовзі мав відзначати своє 44-річчя.  Редакція телеканалу TV-4 висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого військового.