додому Новини На базі 28 школи Тернополя працює стаціонарний пункт обігріву “Тепле місто”

На базі 28 школи Тернополя працює стаціонарний пункт обігріву “Тепле місто”

1153

У Тернополі триває робота з розгортання нових пунктів обігріву, де тернополяни та гості нашого міста зможуть скористатись електроенергією, інтернетом та зігрітись.

Cтаціонарний пункт незламності «Тепле місто», що розгорнутий на базі загальноосвітньої школи №28 (бульв. Дмитра Вишнівецького, 8), працює для мешканців з 08:00 по 20:00 год.

«Продовжуємо облаштовувати нові пункти обігріву та пункти масового проживання мешканців під час критичної ситуації у випадку відсутності води, тепла та електроенергії. Раніше на бульв. Пантелеймона Куліша був мобільний пункт обігріву, однак його перенесли для потреб мешканців мікрорайону «Цукровий завод» на вул. Микулинецьку, – зазначає Сергій Надал. – Натомість новий пункт облаштували у школі №28. Тут є все необхідне для того, щоб люди мали можливість зігрітись, зарядити гаджети, випити чаю з печивом, є куточок для дітей, доступний санвузол, інтернет. Цей пункт також забезпечений термопокривалами, аптечками, спальними мішками. Влаштовано генератор, пічку-буржуйку і польову кухню».

Подібних 12 великих пунктів обігріву масового проживання зараз облаштовується у різних мікрорайонах нашого міста на випадок блекауту.

З переліком доступних пунктів обігріву можна ознайомитись на інтерактивній карті, що у розділі «Е-сервіси», або у мобільному додатку «е-Тернопіль».