додому Новини Надійний постачальник газу для бізнесу: співпраця з професіоналами

Надійний постачальник газу для бізнесу: співпраця з професіоналами

700

Розвиток бізнесу в Україні потребує стабільної роботи всіх його ланок. Тому важливо знайти надійного постачальника природного газу, який пропонує не тільки вигідні тарифи, а і якісні послуги. Компанія «Тепла» з 2015 року забезпечує як великі підприємства, так і маленькі компанії українців блакитним паливом та електроенергією. Завдяки надійності та стабільності постачання клієнтам вдається заощадити свій час та кошти.

Багаторічна співпраця

Більшість постачальників газу в Україні у своїй роботі керуються виключно нормами законодавства. Однак, крім цього, важливо враховувати також інтереси підприємців та сучасні реалії. На сайті https://tepla.com.ua/ енергетичної компанії «Тепла» можна дізнатися докладніше про тарифні плани для бізнесу. Перед підписанням договору спеціалісти детально аналізують особливості комерційної діяльності підприємства та на основі отриманих даних обирають оптимальні умови.

Саме завдяки серйозному та багатогранному підходу до роботи з клієнтами енергетична компанія «Тепла» протягом багатьох років співпрацює з такими бізнес-партнерами, як-от:

  • «Фора»;
  • «Сільпо»;
  • «Зіберт»;
  • «Епіцентр»;
  • «Оболонь»;
  • «Сільпо» тощо.

«Тепла» – це хороший партнер для бізнесу. Компанія співпрацює не тільки з власниками великих підприємств, а й з ФОП, які лише розпочинають власну справу. При цьому якість послуг залишається незмінно високою.

Особливості подачі заявки

Двосторонній договір – ключовий документ, який регулює відносини між постачальником природного газу та підприємством. Його підготовкою займаються спеціалісти компанії «Тепла», аби заощадити час та кошти клієнтів. При складанні договору вони керуються Правилами постачання газу та іншими директивами. Однак умови співпраці (форма оплати, кількість наданих енергоресурсів, їхня вартість) можуть відрізнятися, оскільки спеціалісти враховують особливості комерційної діяльності бізнесу в індивідуальному порядку.

Щоб стати клієнтом компанії «Тепла», достатньо:

  1. Подати заявку на сайті. У формі необхідно вказати контактні дані для зворотного зв’язку, аби менеджер міг уточнити всі деталі функціонування конкретного підприємства.
  2. Підписати договір. Його складають лише після попередньої співбесіди, аби надати вигідні умови співпраці, враховуючи особливості бізнесу.
  3. Замовити потрібну кількість ресурсу.

Варто зазначити, що в договорі, крім стандартної інформації про найменування постачальника, споживача, реквізитів та ін., надаються дані про порядок отримання природного газу, строки й умови оплати, особливості перевірки фактичного використання ресурсу тощо. Також важливо виділити варіанти вирішення спірних ситуацій. У разі виникнення форс-мажорів менеджери, які працюють 24/7, допоможуть знайти спосіб їх швидко усунути.

Зручність та комфорт клієнтів

Вартість природного газу на міжнародному ринку постійно змінюється. Показники варіюються навіть протягом одного дня. Однак головне завдання постачальника газу «Тепла» полягає в створенні комфортних та вигідних умов співпраці для бізнесу, враховуючи економічну ситуацію в Україні. Саме тому клієнтам пропонуються різні тарифні плани, які відрізняються варіантами оплати та наявністю чи відсутністю відповідальності за небаланси.

Серед переваг компанії «Тепла» варто зазначити:

  • прозорість співпраці з клієнтами відповідно до норм законодавства;
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта, що виражається в пошуку оптимальних цін та умов оплати;
  • оперативне оформлення договору з урахуванням особливостей комерційної діяльності конкретного бізнесу;
  • всебічну підтримку менеджерів 24/7, які навіть у вихідні готові допомогти у вирішенні форс-мажорних ситуацій;
  • гнучкий графік оплати та ін.

«Тепла» – компанія, яка не просто надає якісні послуги, а й турбується про своїх клієнтів. Щоб впевнитись у цьому та отримати детальнішу інформацію про особливості співпраці, достатньо поспілкуватися з менеджерами. Вони нададуть вичерпні відповіді на питання та допоможуть укласти договір на постачання газу.