додому Головні Навчання під час війни. Про це говоримо сьогодні у програмі «Межа правди»...

Навчання під час війни. Про це говоримо сьогодні у програмі «Межа правди» о 19:30 (14.07.2022)

2407
Повномасштабне вторгнення РФ в Україну кардинально змінило життя мільйонів, включно зі школярами та студентами, які опинилися в окупації, під обстрілами чи вимушено виїхали зі своїх домівок.
Та поки у багатьох областях України точаться бої, а вся країна – під загрозою ракетного удару, Міністерство освіти розробляє плани: як забезпечити навчальний процес на територіях, де не відбуваються бойові дії. Акцент роблять саме на офлайн форматі. Тому заклади освіти, а зокрема школи, готують до навчального року. Займаються не традиційним косметичним ремонтом класів, а облаштуванням укриттів, куди у випадку небезпеки повинні сховатись вчителі та учні.
  • Якими мають бути ці укриття?
  • Чи повинні батьки допомагати коштами на облаштування?
  • Якщо школа не має безпечного місця, що тоді робити дітям, батькам та вчителям?
На ці та інші запитання дадуть відповідь ньюзмейкери.
Зокрема, ми запросили у студію програми «Межа правди» начальницю управління освіти Тернопільської ОВА Ольгу Хому, начальницю управління освіти Тернопільської міськради Ольгу Похиляк та начальника Управління ДСНС України в Тернопільській області Віктора Маслея.
Дивіться ефір сьогодні, 14 липня о 19:30. Запрошуємо до розмови! Телефон студії 43-41-00. Свої запитання залишайте під трансляцією у фейсбуці. Також беріть участь в інтерактивному опитуванні у наших соцмережах.