додому Новини Міжнародний День сім’ї: привітання до свята

Міжнародний День сім’ї: привітання до свята

619

Сьогодні, 15 травня, святкується Міжнародний день сім’ї. Свято було започатковано ООН для вшанування та підтримки родинних цінностей, а також для пропагування здорових та гармонійних стосунків між батьками та дітьми, чоловіком та дружиною й іншими членами родини. До цього дня ми зібрали для вас підбірку привітань, якими ви можете порадувати своїх близьких. 

***

Вітаємо з Днем сім’ї! Бажаємо щастя і міцного здоров’я дорослим і діткам. Нехай у Вашому домі завжди буде світ і порядок. Щоб Ви завжди радували і розуміли один одного.

***

Вітаю з Міжнародним днем сім’ї і від душі хочу побажати завжди дорожити своїми близькими, не давати згаснути полум’ю сімейного вогнища, вірно зберігати тепло і затишок будинку, як можна частіше збиратися за смачним сімейною вечерею і весело проводити спільні вечори, розповідаючи один одному про щось цікаве і розділяючи з рідними всі радощі життя.

***

День сім’ї – особливе свято! Бажаю щоби домівка була повною чашею, панувала довіра, підтримка, любов! Нехай гармонія буде у вашій владі! Терпіння, щастя і сил боротися з будь-якими негараздами!

***

Вітаю з Міжнародним днем сім’ї. Бажаю здоров’я сім’ї і блага на весь вік, розсудливості, любові, достатку, вірності і миру. Нехай в це свято все дружно зберуться за столом і щиро порадіють за успіхи один одного. Залишайтеся міцною чудовою сім’єю, мрійте і перетворюйте мрії в щасливу реальність.

***

Вітаю з Міжнародним днем сім’ї і від душі бажаю жити дружно, гаразд і щасливо, кожен день оберігаючи своє вогнище і наповнюючи серце близької радістю, любов’ю, натхненням. Довгих років міцного здоров’я і блага Вашої чарівної сім’ї.

***

Сім’я – це найдорожчий і найцінніший скарб. Тому в міжнародний день сім’ї бажаю, щоб сім’я була тихою і затишною гаванню. Нехай підтримка найрідніших допомагає впорається з будь-якими труднощами. Нехай всередині сім’ї буде мир та любов!

***

Немає міцніше на землі союзу, ніж щаслива і дружна сім’я. Це і початок нового життя, і продовження прекрасного роду, і шанування святості традицій. Сім’я — це найвище щастя, яке людина може створити сама. Сьогодні, у Міжнародний день сім’ї, мені хочеться побажати: нехай дитячий сміх лунає всюди, а рідні будуть вам вірною опорою. Нехай вас завжди зігріває тепло любові. Бажаю вашій родині бути квітучою, дружною і згуртованою. Благополуччя і добра всім сім’ям!

***

Вітаю з Міжнародним днем сім’ї! Бажаю величезного сімейного щастя, душевності, любові, ніжності, турботи і уваги. Нехай почуття єднання і привітності завжди гріє вас в будь-яку погоду, в будь-який час року. Бережіть один одного і будьте щасливі!

***

Справжня цінність в житті – це рідні та близькі люди. Вітаю з Днем сім’ї і бажаю взаєморозуміння, щастя, райдужних планів і безлічі цікавих занять. Нехай сім’я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в неприємності. Любові, краси, доброго майбутнього, достатку і спільного розвитку!