додому Новини Мультиварка Philips – функціональний інструмент на сучасній кухні

Мультиварка Philips – функціональний інструмент на сучасній кухні

609

Будь-яка кухня доповнюється великим набором обладнання та техніки. За допомогою цього можна автоматизувати численні процеси, а також спростити процес приготування. На додачу до кухонних комбайнів приходять мультиварки, за допомогою яких можна смажити, парити, підігрівати і готувати за багатьма іншими принципами.

Відмінні пропозиції формує компанія Philips. Це відомий нідерландський бренд відомий на весь світ. Наше дослідження показало, що мультиварка філіпс суттєво спрощує процес приготування та економить час на кухні. Потрібно лише підготувати сиру страву та завантажити її у спеціальну чашу з подальшою активацією потрібної опції.

Функціональність та плюси мультиварок Philips

Виробник намагається закуповувати окремі компоненти та користується елементами власного виробництва. Також спостерігається постійний контроль над виробничим процесом, що унеможливлює будь-які неприємні моменти. Завдяки цьому можна виділити великий набір переваг даних пристроїв:

  1. Практична чаша. Вона доповнюється антипригарним покриттям, а при нагріванні не виділяє токсини;
  2. Двигун. Відрізняється гарною потужністю, що забезпечить нормальні умови для приготування всього, що є у чаші. Цілісність страви не буде порушена, зберігаючи естетику;
  3. Захист корпусу. Під час роботи корпус не нагріватиметься, що підвищує безпеку постояльців;
  4. Паровий клапан. Усі мультиварки мають фірмовий паровий клапан, за допомогою якого видаляється зайва пара при готуванні;
  5. Управління. Передбачено електронне керування, а за допомогою інформативного дисплея вдасться швидко активувати потрібний функціонал;
  6. Програми приготування. Передбачено кілька готових програм для спрощення приготування окремих страв або інгредієнтів.

Залишається визначитися з об’ємом чаші, набором функцій та зовнішнім виглядом.

Де придбати мультиварку?

Великий вибір моделей Philips пропонує інтернет-магазин «Фокстрот», де вдасться зробити вдалий вибір, враховуючи свої запити. Фотографії та детальний опис з оцінкою характеристик та функцій дозволять за лічені хвилини зробити вибірку та оформити замовлення. Додаткову допомогу у підборі нададуть досвідчені менеджери та консультанти.

На всі пропоновані пристрої є гарантія від 1 року. За дотримання правил експлуатації мультиварки прослужать не один рік і стануть надійним інструментом у процесі приготування різноманітних страв.