додому Новини Морозильні камери: функціональний додаток для кухні

Морозильні камери: функціональний додаток для кухні

1039

Холодильники переважно доповнюються морозильною камерою, але іноді її недостатньо для комфортного розміщення необхідної кількості напівфабрикатів і заготовок. Тому доводиться купувати окремо морозильну камеру, встановлюючи її на кухні, в гаражі, у коморі та в будь-якому іншому місці. Це ідеальний варіант для зберігання великої кількості заморожених продуктів.

Даний девайс також застосовується в ресторанах та кафе, у промисловості та на виробничих об’єктах. Аналізуючи морозильні камери ціна відіграє важливу роль і визначається вона виходячи з великої кількості параметрів. В асортименті магазину «Фокстрот» запропоновано чимало морозильних камер у різному виконанні. Вони відрізняються об’ємом, зовнішнім виглядом та функціональними можливостями.

Різновиди та об’єм камер

Перш ніж зробити вибір, необхідно визначитися з видом камери. Виробники пропонують два варіанти:

  1. Вбудовані. Дані моделі встановлюються в кухонні гарнітури, а як дверцята використовується фасад кухні. Такий варіант виглядає стильно та оригінально;
  2. Ті, що стоять окремо. Класичне виконання, потрібне більше місця. Такі морозилки не потрібно прив’язувати до меблів та іншої техніки.

Також є горизонтальні та вертикальні моделі. Перші вимагають місця та відрізняються великою кришкою. Щоб щось дістати, потрібно нагинатися, але виробники передбачають використання спеціальних кошиків, які йдуть у комплекті.

Вертикальні моделі зручні для використання та дозволяють розподілити продукти по відсіках. На вигляд морозилки нагадують прості холодильники. Вони також можуть відрізнятися кольором, зовнішнім виконанням та іншими характеристиками.

Об’єм підбирається індивідуально на основі того, що і в якій кількості зберігатиметься. Найпростіші моделі від 50 до 99 літрів використовуються рідко та найчастіше встановлюються на балконі. Моделі від 200 до 249 л є золотою серединою, а морозилки об’ємом від 300 л призначені для підприємств харчової промисловості.

Особливості морозилок

Деякі виробники доповнюють такі пристрої великим набором функцій та різних можливостей. Серед них можна побачити:

  • інформативний дисплей;
  • сенсорна панель;
  • генератор льоду;
  • інвенторний компресор;
  • захист від дітей;
  • індикація відкриття дверей та багато іншого.

З усіма пропозиціями можна ознайомитись на сайті магазину «Фокстрот», де представлена техніка від ATLANT, Liebherr, Samsung, Gorenje та інших виробників.