додому Головні Мистецтво дарувати квіти: як підібрати ідеальний букет

Мистецтво дарувати квіти: як підібрати ідеальний букет

3052

Кажуть, що дарувати квіти – це мистецтво. Як створити неповторну, оригінальну квіткову композицію та підібрати ідеальний букет коханій людині, подрузі чи мамі знає Flowers.ua. Компанія пропонує таку послугу, як адресна доставка квітів в Тернополі, за дуже привабливою ціною. Тут впевнено радять, як врахувати безліч нюансів при виборі квітів: про що говорить кожен із їх сортів або ж кольорів. А все для того, аби ви змогли краще висловити свої почуття навіть без слів. 

Які квіти і кому краще підійдуть для подарунку

Якщо ви бажаєте презентувати букет свіжих і красивих квітів своїй дружині, віддавайте перевагу трояндам, герберам, різнобарвним еустомам і ніжним хризантемам сантіні. Іриси, ромашки, тюльпани і хризантеми – це найкращі квіти для друзів. Матерям можна сміливо дарувати композиції з сонячними соняшниками, гвоздиками і ліліями – ці сорти квітів якнайкраще висловлюють повагу і любов.

Колегам по роботі підійдуть польові квіти, тюльпани, мімози, жовті та білі нарциси. Якщо ви поки ще не готові зізнатися в почуттях, однак хочете зробити сюрприз дівчині, подаруйте їй гілочку орхідеї, як символ чистоти, або композицію з екзотичних альстромерій.

Чому варто обирати троянди

Букет троянд – це вічна класика. З цими квітами асоціюються романтика, святковий настрій і вічне літо. Троянди виглядають вишукано і витончено. Навіть одна червона троянда здатна справити враження на адресата і без слів висловити щирі почуття. Більш того, композиції з троянд можна дарувати не лише коханій дівчині, але і мамі, і доньці, і подрузі, і коліжанці.

Також троянди є універсальним подарунком із будь-якого приводу. Найчастіше для оформлення букетів троянд використовуються декоративна зелень, рускус або кущова хризантема. Якщо троянди мають темні пелюстки, їх декорують лише зеленню, яка добре відтіняє насичені кольори бутонів.

З чим краще поєднувати композицію з тюльпанів

Неймовірно зворушливі та романтичні, тюльпани безсумнівно створять святковий настрій навіть у похмурий день. Букети тюльпанів будуть доречними на лише на 8 березня, але і на інші свята. Квіточки тюльпанів добре поєднуються з гілками кущових троянд, блакитними ірисами, герберами, хризантемами і зеленню. Тюльпани з трояндами виглядають більш розкішно, але в той же час досить стримано.

Яким має бути ідеальний букет витончених півоній 

Пік цвітіння півоній припадає на травень-червень. У цю пору року гріх не порадувати дорогу людину букетом пишних і запашних квітів. Півонії приваблюють до себе увагу бутонами з махровими пелюстками, які виглядають надзвичайно гарно. У півоній пишне листя, тому і особливого оформлення вони не потребують: крафт паперу пастельних тонів буде цілком достатньо.

Якщо у вас немає достатньої кількості вільного часу, щоб вибрати і купити гарні квіти, або вам потрібно зробити приємний подарунок людині, яка живе далеко від вас,  Flowers.ua пропонує кур’єрську доставку квітів у Тернополі за дуже привабливою ціною. Даруйте щастя і позитивні емоції вже сьогодні.

Flowers.ua вже встигла досягти успіху в сфері доставки квітів – на сайті компанії безліч позитивних відгуків від задоволених клієнтів. Зробіть і Ви приємно тому, хто дорогий Вашому серцю!