додому Головні Любов Кузів з 2014 року разом із іншими небайдужими збирає необхідні речі

Любов Кузів з 2014 року разом із іншими небайдужими збирає необхідні речі

1436

Тернопільська волонтерка намагається об`їхати всі гарячі точки, щоб наші захисники відчували – про них пам`ятають. Любов Кузів з 2014 року разом із іншими небайдужими збирає необхідні речі з різних куточків Тернопільщини, і не тільки, аби їх отримали українські захисники.

Пані Любов із Тернополя знають вже чимало українських військових, адже про них вона піклується з 2014 року. На передову до бійців жінка приїжджає не з порожніми руками. Зазвичай, хлопцям привозить продукти та всі інші необхідні речі, які спільними силами збирають на Тернопільщині.

– У мене чоловіки завжди повинні бути з м`ясом. Ну, і солодощами, само собою, щоб вони відчули, що про них пам`ятають. Чи сестра, чи мама, чи дружина – солодощі. Щоб вони знали, що це солодощі домашні, які теж мені допомагають села – Деренівка, Довга, Долина, Мшанець, – каже волонтерка Любов Кузів.

Нещодавно Любов Кузів разом із іншими волонтерами відвідала декілька гарячих точок, зокрема, Бахмут. Українські воїни захищають місто, проявляючи величезний героїзм та завдаючи окупантам значних втрат. У цій поїздці волонтери їхали автомобілями, які невдовзі передали захисникам.

Пані Люба розповідає, що навіть серед постійних обстрілів та вибухів захисники продовжують усміхатися та зберігати неймовірну силу волі.