додому Новини Лотерея Кєно: все, що потрібно знати гравцям

Лотерея Кєно: все, що потрібно знати гравцям

1719

Кєно — це популярна в Україні лотерея, в якій майже щодня бере участь близько 200 тисяч гравців. На сьогодні, учасники мають можливість виграти 12 мільйонів гривень: саме таку суму складає джекпот

Проте, мало хто знає, що Українська Національна Лотерея Кєно також доступна «онлайн». Тобто, купувати паперові білети зовсім необов’язково, хоча така можливість також залишилась. Все це можна зробити на офіційному сайті УНЛ не виходячи з дому.

 

Варто також зазначити, що УНЛ є офіційний застосунок для iOS та Android. Він зручний у користуванні та дозволяє легко робити ставки та відстежувати результати розіграшу. Далі, поговоримо про те, що іще варто знати гравцям, які хочуть спробувати лотерею Кєно.

Принцип гри 

Правила гри в Кєно залишаються незмінними вже більш як 15 років. Алгоритм розіграшу наступний:

  • в лототроні знаходяться 80 пронумерованих кульок;
  • випадковим чином серед них обирається 20 кульок;
  • якщо гравець заздалегідь вгадає, які саме кульки випадуть, він перемагає та отримує грошовий приз.

Як бачимо, принцип роботи лотереї надзвичайно простий та прозорий.

Точки продажу білетів

Найкраще купувати білети онлайн на офіційному сайті Кєно. Це дає можливість швидко зробити декілька ставок та обрати для кожної свій помножувач. Мінімальна вартість ставки складає 15 гривень. Кількість білетів, яку можна купити для кожного розіграшу, необмежена: чим більше ставок, тим вищі шансі зірвати джекпот. Отже, щоб придбати білети, необхідно:

  • перейти на сайт Української Національної Лотереї, обрати вкладку «Кєно»;
  • вказати кількість білетів, яку бажає придбати гравець (можна вибрати зі списку чи ввести своє число);
  • задати комбінації чисел, які будуть брати участь в розіграші (є можливість зробити це автоматично за допомогою випадкового алгоритму);
  • обрати помножувач ставки, якщо необхідно;
  • підтвердити ставку.

Далі залишається лише чекати на найближчий розіграш. Його проводять в онлайн-режимі, тому кожен має можливість спостерігати за трансляцією. Але це — не обов’язково. Перевірити результати розіграшу вдасться на сайті у будь-який час через персональний кабінет.

Алгоритм отримання виграшу

Якщо після перевірки виявиться, що гравець виграв (відгадав декілька комбінацій чисел у попередньому розіграші), то отримати грошовий приз можна буде наступним чином (на вибір):

  • переказом прямо через сайт (якщо сума сягає менше ніж 30 тисяч гривень);
  • на свій мобільний номер (сума повинна бути меншою за 30 тисяч гривень);
  • готівкою через точки продажу паперових білетів;
  • готівкою у представництві УНЛ (будь-яка сума).

До речі, на офіційному сайті проєкту можна дізнатися ймовірність виграшу при покупці тієї чи іншої кількості білетів. Ті, хто грає не перший раз, запевняють, що майже у кожному другому розіграші вдається зібрати одну чи декілька виграшних комбінацій.

Надійність лотереї Кєно

Кєно — це офіційна лотерея, яка проводиться завдяки виданій ліцензії. Тобто гра повністю контролюється державними спостерігачами. І це — головна гарантія, що правила та процес гри чесні та прозорі, а права гравців захищені.

Також лотерея проводиться вже тривалий час. За весь час проведення, жодного разу не виникало претензій до організаторів на рахунок невиконання фінансових зобов’язань. Кєно — це цілком реальна можливість отримати грошовий приз, витративши всього 15 гривень. Така можливість є у всіх повнолітніх громадян України, незалежно від місця їх проживання чи реєстрації.

Отже, Кєно — це давно відома та популярна українська лотерея. Щоб взяти участь у розіграші, потрібен лише ПК чи мобільний телефон з доступом до інтернету. А наявність ліцензії гарантує безпеку гравців та їхнього грошового призу.