додому Новини Кращі букмекерські контори 2022 року

Кращі букмекерські контори 2022 року

1930

Професійні беттери рекомендують вибирати лише перевірених букмекерів. Це пов’язано з тим, що у відомих букмекерських конторах запропоновано найкращі послуги.

Топ букмекерських контор України для ставок на спорт

Вибрати надійного букмекера самостійно досить складно. Це з тим, що новачки часто знають, які чинники враховувати під час виборів БК. Робити спортивні ставки на реальні гроші краще в компаніях, що входять до топ букмекерських контор України. Упорядкуванням рейтингів займаються кваліфіковані фахівці з великим досвідом.

Навіщо потрібні рейтинги букмекерських контор

Існуючі рейтинги, де запропоновані найкращі букмекерські контори, є результатом глибокого аналізу технічних характеристик. У процесі формування рейтингів обов’язково враховуються спеціально підібрані критерії.

Професійні беттери рекомендують вивчати рейтинги лише на популярних сайтах. Це пов’язано з тим, деякі недобросовісні букмекери просто купують позиції в рейтингах. На спеціалізованих сайтах розміщено лише об’єктивну та актуальну інформацію. Експерти додають у рейтинги лише ліцензійні компанії, які дбають про своїх клієнтів.

Правила оцінки букмекерів

До рейтингу букмекерських контор України потрапляють компанії, які відповідають певним вимогам. Зазвичай фахівці враховують десятки різних чинників. До основних критеріїв відносять:

  1. Надійність. З цим критерієм складно посперечатися, оскільки від нього залежить збереження коштів. Найпопулярніші букмекери забезпечують клієнтам безпеку, оскільки працюють відповідно до ліцензії.
  2. Варіативність ставок. Наявність широкої лінії ставок вважається великим плюсом для БК. У популярних БК доступна широка лінія, тому беттери завжди зможуть знайти відповідну подію для ставки.
  3. Наявність live-ставок. Це чудова можливість робити ставки в режимі реального часу. У найкращих конторах користувачі матимуть змогу побачити насичений сервіс для live-ставок.
  4. Великий вибір платіжних інструментів. Великі компанії співпрацюють лише з перевіреними платіжними системами. Внаслідок цього беттери не зіштовхнуться з проблемами у процесі зняття грошей.
  5. Чуйна служба підтримки. Фахівці мають швидко реагувати на запити користувачів. У цьому має бути передбачено кілька каналів зв’язку.

Ці параметри вважаються важливими, оскільки вони дозволяють швидко визначити букмекерські контори України найкращими. Також є й інші критерії відбору, але вони не мають великого впливу.

Правила букмекерських контор

Перед тим, як приступити до спортивних ставок, необхідно ознайомитися з правилами роботи БК. Вони можуть відрізнятися залежно від вибраної компанії. У своїй роботі багато букмекерських конторів України намагаються дотримуватися 3-х основних принципів:

  • чесність;
  • лояльне ставлення до беттерів;
  • прозорість.

Обслуговування користувачів здійснюється відповідно до регламенту. При цьому воно ґрунтується на довірі та порядності. Відомі букмекерські українські контори завжди намагаються дотримуватися цих правил.

Переваги об’єктивних рейтингів

У процесі складання рейтингів багато експертів намагаються враховувати практичний досвід, варіанти кращих безпрограшних ставок та власні спостереження. У кожному окремому випадку букмекерські контори в Україні розглядаються через призму існуючих критеріїв.

Експерти завжди намагаються максимально вивчити особливості букмекерів та порівняти їх реальні можливості із заявленими даними. Завдяки цьому до рейтингу потрапляють лише найкращі компанії.