додому Головні Коронавірус VS політика – дивіться у програмі “Межа правди” 4 серпня на...

Коронавірус VS політика – дивіться у програмі “Межа правди” 4 серпня на телеканалі TV-4

1271

Тернопіль у червоній зоні. Таке рішення прийняла Центральна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні 31 липня. Туди ми потрапили за нібито високим рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19 серед інших українських обласних центрів.

Повне призупинення громадського транспорту та закриття усіх кафе та ресторанів – такі реалії жорстких карантинних обмежень мали би зустріти цього тижня тернополян. Однак влада міста пішла проти та відмовилася виконувати постанову Уряду.

Зараз ми продовжуємо жити та працювати у звичному режимі. Та що буде далі  – досі невідомо. Чи перейшов на сьогодні коронавірус свої медичні межі, чи можливо став чиїмось політичним інтересом – поговоримо у програмі «Межа правди» сьогодні, 4 серпня, о 20:00 на ТV4.

Гості програми: заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра, начальник управління охорони здоров’я Тернопільської міської ради Василь Даньчак, голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, виконувачка обов’язків директора Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр» Міністерства охорони здоров’я України» Юлія Кравчук.

Аби долучитися до розмови, телефонуйте до нашої студії (43-41-00 та 068 676 39 00) або залишайте коментарі під прямою трансляцією у фейсбук.