додому Новини Конкурси та розваги для дітей з нагоди професійного свята організували тернопільські поліцейські

Конкурси та розваги для дітей з нагоди професійного свята організували тернопільські поліцейські

1569

Святкові кульки, солодощі та різноманітні розваги. Так у Тернополі святкували четверту річницю Дня поліції. Поблизу пам’ятника Іванові Франкові правоохоронці організували конкурси для найменших, потішили їх подарунками і активно провели час. На святі побувала і наша знімальна група.

Задоволені діти та батьки, багато солодощів, сувенірів і подарунків. Таку невимушену атмосферу 4 липня створили поліцейські, аби відзначити свій професійний день. Особливу увагу правоохоронці приділили дітям. Малеча мала змогу дізнатися більше про роботу патрульних і покататися на їхніх велосипедах. А ще, приміряти незвичайні окуляри, які імітують алкогольне сп’яніння.

Також малечу частували цукерками і морозивом, навчали правилам безпеки на дорозі і проводили конкурси. Найактивнішим дарували ілюстровані книжки про правила дорожнього руху.

 

Так правоохоронці відзначають свято – День Національної поліції України. Минуло чотири роки, як перші патрульні поліцейські присягли на вірність нашій країні і українському народу.