додому Новини Козівські волонтери їздили на схід України, щоб привітати вояків з святами

Козівські волонтери їздили на схід України, щоб привітати вояків з святами

1645

Дружня Козівська волонтерська команда їздила на схід України, щоб привітати наших вояків з Новим роком та Різдвом Христовим. Привезли захисникам, окрім найнеобхіднішого, навіть кутю. Організатори поїздки кажуть, кутя не є предметом першої необхідності, проте допомогла принести частинку свята в душі воїнів.

Привезти нашим хлопцям часточку отчого дому та тепла малої Батьківщини-Козівщини нещодавно вдалось дружній Козівській волонтерській команді, яка виїхала на схід України, щоб привітати вояків з Новим роком та Різдвом Христовим.

– До акції активно долучились усі жителі району – від дитятка в садочку до пенсіонера. Посильну допомогу надали школи району, підприємці, аграрії, все населення району, яке по крапинці, хто грішми, хто чим долучився. Возим їм і будівельні матеріали, щоб на постройку бліндажів, цвяхи, всякі матеріали, – розповідає керівник ГФ “Самооборони Козівщини” Роман Миц.

Аби зробити козівським воїнам свято, “Самооборона Козівщини” вирішила виїхати якнайшвидше, обрали день 1 січня, місце: Луганська та Донецька області, передова, перша та друга лінії оборони.

Волонтери розповідають, бійці їхньому приїзду зраділи, кажуть, наче побували в дома.